Eső, zápor, zivatar és lehűlés várható hétfőtől

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás zápor
Érdemes még vasárnap kiélvezni a jóidőt. 

Vasárnap
Eleinte sok napsütés várható, majd délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Csak elszórtan fordul elő zápor. A délkeleti szél megélénkülhet. 20 fok körüli kellemes tavaszi idő lesz.

Hétfő
Az erősen felhős égből nyugat felől több hullámban számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Az északnyugatira forduló szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 14-20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Kedd
Nyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon fokozatosan kisüt a nap. A Dunától keletre még borongós idő lesz, többfelé esővel, záporral, majd lassan itt is szakadozik a felhőzet. Legtovább a Tiszántúlon lehet csapadék. Erős lesz az ÉNy-i szél. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda
Tovább csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás, de reggelig a Tiszántúlon még lehetnek záporok. Erős marad a szél. Reggel 2, délután 15 fok körül várható a hőmérséklet.

Csütörtök
Változóan felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. A maximum 15 fok körül alakul - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.