Tragédia a családi nyaraláson: végignézte felesége halálát a tehetetlen édesapa

család tragédia nyaralás
Az 52 éves Jane Walker egy észak-walesi nyaraláson indult csónakázni családjával és barátjukkal. Az idilli program azonban rémálommá vált, mikor egy jet-ski versenyző átgázolt felfújható csónakjukon.

Az édesanya súlyos fejsérülést, valamint gerincvelő- és mellkasi károsodásokat szenvedett. A gyászoló férj fájdalmában panaszt tett a mentőszolgálatnál és az ombudsmannál is, de állítása szerint senki sem hallgatta meg.

Forrás: Shutterstock

A baleset során Jane férje szemtanúja volt annak, ahogy felesége elhunyt. A mentőszolgálat egyik tagja morfiumot adott az édesanyának fájdalomcsillapítás céljából, melynek hatására leállt a légzése. A vizsgálatok során kiderült, hogy a baleset azért történt, mert a csónak és a jet-ski túl nagy sebességgel haladt el egymás mellett, és a vezetők nem értették meg időben egymás szándékát.

Dr. Brian Rodgers patológus szerint Jane Walker a morfiumtól függetlenül is belehalt volna a sérüléseibe. Ugyanakkor elmondta, hogy nem hagyja figyelmen kívül a fájdalomcsillapító lehetséges hatásainak kielemzését sem – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.