Rendőröknek próbált kokaint eladni egy férfi a VII. kerületben: semmi nem az volt, aminek látszott

kokain rendőr VII. kerület álruha
Civil ruhás rendőröknek próbált kokainnak mondott port eladni egy férfi a VII. kerületben. Amikor a nyomozók igazolták magukat, akkor már azt állította, hogy csak szódabikarbóna volt nála. Csalás miatt indult ellene eljárás, de a lefoglalt anyagokat azért bevizsgáltatják.

Két civil ruhás nyomozót szólított meg egy férfi 2023. április 19-én 19 óra körül Budapest VII. kerületében, a Dob utcában. Harmincezer forintért kínált nekik egy adag fehér port, amiről azt mondta, hogy kokain. A rendőrök elővették igazolványaikat, mire a fiatalember már úgy gondolta, hogy csak szódabikarbóna van nála. Átvizsgálták a ruháját, és a néhány gramm fehér poron kívül pár darab maci formájú rágótabletta is előkerült – utóbbiakról azt állította, hogy cukorka.

A 23 éves V. Bélát a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Beismerő vallomásában elmondta, hogy a kamudrog eladásával kis befektetés mellett próbált nagy haszonra szert tenni. A gyorsteszt azt mutatta ki, hogy a férfi korábban marihuánát fogyasztott, emiatt külön eljárás indul. A lefoglalt anyagok vizsgálatára vegyészszakértőt rendelnek ki, hogy megállapítsa: valóban nem kábítószerről van szó. - írja a Police.hu.

Rendőröknek próbált kokaint eladni egy férfi a VII. kerületben Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.