Tragédia: 5 órával esküvője után halt szörnyet a gyönyörű menyasszony

halál esküvő gyász
Tragikus baleset történt egy amerikai esküvőn: öt órával a boldogító igen kimondása után egy részeg autós elütötte és megölte a 34 éves menyasszonyt, Samantha Millert Dél-Karolina Folly Beachén.

A baleset során Miller és újdonsült férje, Aric egy golfkocsiban utaztak, amely az amerikai hagyománynak megfelelően konzervdobozokat húzott maga után és „friss házasok" felirattal volt díszítve. A golfkocsiba egy ittas sofőr, a 25 éves Jamie Lee Komoroski hajtott bele olyan erővel, hogy az többször is megpördült a földön.

Forrás: Shutterstock

A baleset során Samantha a helyszínen életét vesztette, míg férje és a kocsi két további utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az elhunyt menyasszony anyósa a CNN-nek írta, hogy Aric jegygyűrűjét egy műanyag zacskóban adták át neki a kórházban, mindössze öt órával azután, hogy felesége ujjára húzta és felolvasták egymásnak a fogadalmukat.

A gyanúsított ellen egyrendbeli gondatlan emberölés és háromrendbeli súlyos testi sértést eredményező ittas vezetés bűntette miatt emeltek vádat – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.