Öngyilkos akart lenni egy fiatal férfi Szegeden - egy orvos rántotta vissza a híd széléről

Forrás: MTI/Faludi Imre -
megmentés öngyilkos fiatal öngyilkossági kísérlet híd Tisza orvos öngyilkosság Szeged
Egy fiatal fiú akart egy hídról a Tiszába ugrani, az öngyilkossági kísérletét egy éppen arra járó szegedi orvos, György és barátja akadályozta meg.

György és sógornőjének barátja, Marci épp a Belvárosi híd újszegedi oldalán sétáltak hazafelé a majálisról, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a másik oldalon egy velük párhuzamosan haladó, illuminált állapotban kóválygó fiatal fiú készül valamire.

Szeged, Huszár Mátyás tiszai rakpart, háttérben a Belvárosi híd, amely Újszegedet köti össze a Tisza túlpartján fekvő városrészekkel (Illusztráció) Forrás: MTI/Faludi Imre

"A híd közepéhez érve láttam, hogy felül a szélére, ekkor már lestem, hogy mikor tudok két autó között átrohanni; majd amikor elkezdett felállni a párkányra, átrohantam és visszarántottam a járda felé, ezután ért oda a sógornőm barátja is, Marci, akivel átkísértük a belvárosi oldalra, és megvártuk, hogy elinduljon haza" - mesélte el György a Borsnak.

A fogorvosként dolgozó férfinak és barátjának többen megköszönték a közösségi médiában, hogy megmentették a fiatal életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.