Írásban kért bocsánatot Harry hercegtől a Mirror kiadója

Forrás: AFP/Ian Vogler -
Mirror bocsánatkérés Harry herceg
Harry herceg több lap ellen folytat pert, köztük van a Mirror is, akik írásban kértek bocsánatot tőle és megígérték, hogy a részükről nem fordul elő jogellenes információgyűjtés a jövőben. 

Információi szerint az MGN egyik újságírója 2004-ben bízott meg egy magánnyomozót, hogy egy londoni szórakozóhelyen illegális módon gyűjtsön adatokat Harry hercegről. Az ott történtekről szóló cikk a People magazinban jelent meg - írja a BBC.

Írásban kért bocsánatot Harry hercegtől a Mirror kiadója Forrás: AFP/Ian Vogler

A kiadó a hangposta-lehallgatásra vonatkozó vádakat tagadta a vizsgált ügyekben, azonban írásban „fenntartás nélkül" bocsánatot kértek a herceggel szembeni jogellenes információgyűjtés egy esetéért, továbbá elismerték, hogy a Harry által benyújtott jogi kereset "kártérítésre jogosít". Megígérték, hogy a részükről ilyen jellegű magatartás nem fordul elő a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.