Borzalmas! Megtalálták az eltűnt vállalkozó holttestét

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt -
gyilkosság vállalkozó holttest eltűnés
A csicsói üzletembernek Komárfüssnél veszett nyoma, miután behajtotta az egyik lakása bérleti díját a bérlőktől. Az eltűnt férfinak már csak a holttestét találták meg. 

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) információi szerint a csicsói férfi gyilkosság áldozata lett, a holttestét elásták.

Az üzletembert legutoljára Komárfüssnél látták: az egyik ottani lakásához ment, hogy behajtsa a bérleti díjat, mellyel a bérlők tartoztak neki. A férfi bement a házba, tárgyalt a bérlőkkel, majd kilépett az ajtón. Többen is látták, ahogyan idegesen telefonál, majd bepattan a kocsijába és elhajt a helyszínről. A ház előtt pedig vértócsát és töltényhüvelyeket találtak, a férfi autóját pedig kiégve találták meg Pápa közelében - írja a Paraméter.

Borzalmas! Megtalálták az eltűnt vállalkozó holttestét Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt

"Megerősíthetem, hogy csütörtök reggel őrizetbe vettünk három személyt, akiket előre eltervezett gyilkossággal gyanúsítottunk meg"

– nyilatkozta Ľubomír Daňko NAKA-igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.