Horrorbaleset történt - Felborult egy esküvői vendégeket szállító busz: sokan meghaltak

rendőrség Ausztrália halálos baleset buszbaleset Új-Dél-Wales
Tízen meghaltak, amikor egy esküvőről hazatérő, vendégeket szállító busz felborult Ausztráliában vasárnap éjszaka - számolt be róla a rendőrség és a helyi média.

A negyven utas közül további 11-en megsérültek, őket helikopterrel és közúton vitték kórházakba. A többi 18 utasnak nem történt baja. A rendőrség közleménye szerint a busz 58 éves vezetőjét rendőri felügyelettel kórházba vitték a kötelező vizsgálatok elvégzésére.

Forrás: Shutterstock


A baleset vasárnap éjjel fél 12 után történt az Új-Dél-Wales állambeli Wine megye Greta városának egy körforgalmánál, a körülményeket a rendőrség vizsgálja.

A helyi lapok azt írták, a vendégek a Wandin-birtok borászatában tartott esküvőn vettek részt. A Hunter-völgy, ahol a borászat található, esküvők kedvelt helyszíne és jelentős turisztikai célpont a környékbeli Cessnock polgármestere, Jay Suvaal szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.