"Próbáltuk újraéleszteni, de már nem sikerült" - a TV2 sztárja végignézte édesapja halálát

tv2 -
halál Exatlon Virág András édesapa
Az Exatlon bajnoka, Virág András az édesapjáért ment ki a vasútállomásra: arra érkezett meg, hogy éppen újraélesztik, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét. 

Virág András, az Exatlon bajnoka máfél év alatt mindkét szülőjét elvesztette. Édesanyja az All Star évad előtt másfél hónappal hunyt el, most pedig elvesztette édesapját, akinek a halálát végig is kellett néznie.

"Édesapám a műtét előtti napon halt meg, ami felfoghatatlan. Szívbeteg volt, volt is egy szívkatéterezése hat hete. Műtéti várólistára került, aminek ideje fél év, egy év között van. A testvéreimmel mindent megtettünk azért, hogy előrébb hozzuk édesapám műtétjét. Ikertestvérem otthon állt helyt Kecskeméten és vigyázott édesapánkra, míg az idősebbik nővérem és én a vizsgálatokat és műtét időpontját intéztük. Szerencsére sikerült időpontot szereznünk, ezért utazott Budapestre. Érte mentem volna kocsival, de mondta, hogy már megvette a vonatjegyet és feljön vonattal Kecskemétről. A vasútállomásra mentem érte, még beszéltem is vele leszállás előtt, hogy mindjárt ott vagyok, csak parkolót keresek. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk. A vonatról leszállva a kijárat felé rosszul lett és összeesett. Én arra értem fel a peron tetejére, hogy valakit éppen újraélesztenek; akkor szembesültem vele, hogy édesapám az. Próbáltuk újraéleszteni, de már nem sikerült..." - mondta András a Borsnak.

Virág András mindkét szülőjét elvesztette tv2

"Felfoghatatlan érzés, hogy már csak hárman maradtunk testvérek. Nem is lehet ezt elmondani, megfogalmazni, hogy milyen, mikor ilyen fiatalon elveszíted a szüleidet. Most már csak egymásra számíthatunk. Az biztos, hogy most a testvéreimmel még szorosabb lett a kapcsolatunk. A későbbiekben biztos vagyok benne, hogy ugyanígy számíthatunk egymásra, ahogy most tettük. Édesanyám, aki nagyon erős személyiség volt, ő mondta nekem egyszer, mikor elmentek a nagyszülők, hogy ők már nagyon szép helyen vannak és velük minden rendben van, nekünk meg az élet nem áll meg, hanem megy tovább és úgy kell csináljuk az életünket, hogy ők onnan fentről nagyon büszkék legyenek ránk! Most is próbálok erre gondolni és így tenni, de nagyon nehéz" - tette hozzá. Elmondta, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolt édesapjával.

"Édesapámmal nagyon jó kapcsolatunk volt, imádtunk vele hülyéskedni, mert mindig benne volt a viccelődésben. Szerintem mindannyiunknak ez fog a legjobban hiányozni. Én kicsinek imádtam vele kocsit szerelni. Mindig, mikor otthon dolgozott és éppen a kocsinak a fékjét kellett légteleníteni, bejött a lakásba és szólt, hogy menjek már egy kicsit segíteni. Semmi extrát nem kellett, csak pumpálnom a féket, de imádtam. Mindig úgy adtam elő, hogy én csináltam meg a féket, valójában semmi közöm nem volt hozzá, de mégis nagyon jó érzés volt, hogy mindig szólt és segíthettem neki. Nagyon szeretjük őt és édesanyámat is, nagyon fáj, hogy már nem lehetnek velünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.