Holtan találtak otthonában a popsztárt, akinek tehetsége előtt Justin Bieber is fejet hajtott

Choi Sung-bong Dél-Korea Justin Bieber öngyilkosság Paul Potts
A 33 éves Choi Sung-bongot Dél-Korea "Paul Pottsa-ként" emlegették, miután 2011-ben a Korea's Got Talent című műsorban hírnevet szerzett magának. Az énekes, akit halála előtt Justin Bieber is dicsért, állítólag öngyilkos lett.

A The Korea Times szerint a rendőrség tegnap kora reggel találta meg otthonában a fiatal énekest, akinek egyik klipjéről Justin Bieber azt mondta: "Ez fantasztikus. Soha ne mondd, hogy soha, és sok sikert ennek a gyereknek. Remek történet."

Forrás: Shutterstock

A fiatal zenész lemezszerződést írt alá a Bong Bong céggel, és hírhedtté volt arról: 2021-ben azt hazudta a rajongóinak, hogy rákos - így szerezve pénzt az új albumához. Ezért később mindenkitől bocsánatot kért.

"Jelenleg nem szenvedek rákban, és bevallom, nincs vastagbél-, prosztata-, pajzsmirigy-, tüdő-, agy- és szívdaganatom" - mondta akkor Choi Sung-bong, és mindenkinek visszafizette a pénzt, amit adományként küldött neki.

Sung-bong, aki ötéves korában lett árva és élt egyedül az utcán, memoárt is kiadott, melyben egy elszegényedett gyermek életútjáról ír a hírnév megtalálásáig.

A rendőrség vizsgálja az énekes halálának körülményeit, mivel a halála előtti napon a YouTube- ra feltöltött "búcsúlevélről" szóló pletykák kavarognak. A levélben állítólag ez állt: "Őszintén bocsánatot kérek mindazoktól, akik az ostoba hibáim miatt szenvedtek" - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.