Angelina Jolie szándékosan tönkre akarja tenni Brad Pittet: durván megsértette a jogait

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman -
Brad Pitt balhé házasság válás szőlőbirtok Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood álompárjának közös élete csúnya véget ért. Amilyen nagy szerelemnek tűnt az övék, olyannyira megromlott mára a viszonyuk, és egyre súlyosabb vádakat vágnak egymás fejéhez. Most Brad Pitt támadja Angelina Jolie-t, méghozzá azzal, hogy szándékosan próbálja tönkretenni őt.

Brad Pitt és Angelina Jolie közös filmjük, a Mr. és Mrs. forgatásán szerettek egymásba. Nagyon hamar felvállalták kapcsolatukat, ennek az is lehetett az oka, hogy fél évvel a megismerkedésük után Angelina már Brad gyermekét hordta a szíve alatt. A házassággal azonban sokáig vártak és hét évnyi együttélés után, 2013-ban került erre sor.

A mézeshetek azonban nem tartottak sokáig, hiszen 2016-ban már a válásukról cikkeztek. A bírósági ügy végül három évig tartott, és hivatalosan 2019-ben ért véget a kapcsolatuk. A jogi csatározások azonban a mai napig folytatódnak, ugyanis több közös ingatlan, birtok és cég sorsáról sem sikerült megállapodniuk. Most hatalmas, 51 milliárd forintos szőlőbirtokuk, a rajta található mesebeli ingatlan és a borászat került terítékre.

Úgy érzi, exfelesége szándékosan ártani akar neki Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman

Angelina ugyanis exférje tudta nélkül eladta tulajdonrészét, amelyre elővásárlási joga lett volna Bradnek. A birtokon és a borászaton egyenlő arányban osztoztak, az utóbbi időben viszont csak Brad tette bele a pénzt a vállalkozásba. A sikeres bormárka nem csak jövedelmező üzlet, hanem hobbi és szerelem is a színész számára. Azzal, hogy Angelina eladta az 50%-os részesedését egy vadidegen vállalkozónak, igencsak megnehezíti Pitt további munkáját.

A színész ezért beperelte exfeleségét, mivel meg van győződve arról, hogy Angelina mindezt szándékosan csinálta.

– idézi a jogi szöveget az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.