Felkavaró videók keringenek a TikTokon a 30 éve brutálisan meggyilkolt kisfiúról: az édesanya fájdalmasan kifakadt

Forrás: Youtube/Loose Women -
gyilkosság TikTok mesterséges intelligencia James Bulger
James Bulger mindössze 2 éves volt, mikor 1993 februárjában elrabolta és brutális módon megölte két 10 éves fiú Angliában. A 30 éve meggyilkolt kisfiúról most megdöbbentő videók keringenek a TikTokon, az anya undorítónak és felháborítónak nevezte a mesterséges intelligencia által generált videókat.

30 év telt el a brutális gyilkosság óta, a szülők fájdalma azonban azóta sem enyhült. Kétéves kisfiukat 1993 februárjában rabolta el két 10 éves gyerek, akik megkínozták, megverték és végül a sínekre dobták a kisgyermeket.

A TikTokra felkerült videók csak még inkább mélyítik a szülők fájdalmát, akik arra kérik a platformot, hogy azonnal távolítsák el a felvételeket, amelyeken a múltban több brutális módon meggyilkolt, a mesterséges intelligencia által generált gyermekek tűnnek fel, akik maguk mesélnek arról, hogy mik történtek velük.

Felháborodott a meggyilkolt James Bulger édesanyja a tragédiáról szóló film Oscar-jelölésén Denise Fergus Forrás: Youtube/Loose Women

James Bulger édesanyja kifakadt a videók láttán.

"Az egy dolog, hogy elmondják a történetüket, ezzel nincs problémám. Azonban egy halott gyermek arcát használni, aki ráadásul maga meséli el, milyen borzalmas dolgok történtek vele, egyszerűen undorító"

- mondta a Mirrornak Denise Bulger, aki férjével, Stuarttal együtt felvette a kapcsolatot a videók készítettőivel, nyomatékosan kérve őket arra, hogy töröljék ezeket a gusztustalan tartalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.