Tömörkényi tragédia: Féltik a családtagok a gyászoló édesapát, akinek egyéves kisfiát kell eltemetnie

Forrás: Fotó: Török János / Délmagyar -
kisfiú Tömörkény tragédia édesapa
Sokkoló tragédia történt a Csongrád-Csanád vármegyei Tömörkény július 18-án. Egyéves kisfiúhoz riasztották a mentőket és a rendőröket, a gyermekre az egyik kutya lánca tekeredett rá, az életét már nem tudták megmenteni.

Az egyéves Danika édesanyja kora délután elaludt, amikor felkelt, sehol nem találta a gyermekét. A kisfiú valahogy kinyitotta a bejárati ajtót és kiment az udvarra, ahol az egyik kutya lánca rátekeredett a nyakára. Az anya azonnal segítséget hívott, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni.

Az édesapa egy közeli településen dolgogoztt, amikor megtörtént a tragédia, azóta is sokk hatása alatt van, képtelen feldolgozni, hogy imádott kisfia nincs többé.

A helyiek szerint a fiatal szülők nagyon szerették gyermeküket, értetlenül állnak a történtek előtt. Bár sokak szerint az édesanya nem foglalkozott annyit a kisfiúval, amennyit kellett volna. A férfi a történtek után szakított kedvesével, el is küldte a házból.

Forrás: Fotó: Török János / Délmagyar

"Úgy tudjuk, hogy Dani azonnal kidobta Alexandrát, rögvest szakított vele a történtek után. Mivel nem nagyon láttuk, szerintünk elküldhette otthonról, még a háztól is. Nem csodálom, teljesen összetört"

- mesélték a szomszédok a Borsnak.

A kisfiú temetése szerdán lesz, a családtagok már előre félnek, milyen hatással lesz ez majd az édesapára.

"Félünk, hogy mi lesz vele a temetés után, teljesen össze van törve a kisfia halála óta. Nem tudjuk, hogy kibírja-e a szertartást, vagy hogyan éli túl, hogy el kell temetnie az egyetlen gyermekét. Annyira várta ezt a kicsit, ha valakinek, akkor neki tényleg az élete és a mindene volt az a kicsi! Ha ő lett volna otthon, lehet, a gyermek még mindig élne"

- mondták az ismerősök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.