Fizetés nélkül távozott egy étteremből egy család - azt állítják, jó okuk volt rá

Forrás: Shutterstock -
étterem család számla fizetés
Fizetés nélkül távozott az étteremből egy pár két gyerekükkel együtt - rájuk zúdult az emberek gyűlölete, de azt állítják, jó okuk volt erre a viselkedésre.

Megvacsorázott, majd fizetés nélkül távozott egy North Yorkshire-i étteremből Ruby McGrath és Suzy Hopley, akik a gyerekeikkel együtt körülbelül 24 ezer forintnak megfelelő fontnyi ételt és italt fogyasztottak el.

A pub tulajdonosa azonban közzétette a biztonsági kamerák felvételeit a családról, így gyorsan sikerült azonosítani őket. "Milyen kedves tőletek, hogy eljöttetek enni, inni, és fizetés nélkül elrohantatok" - írta ki a tulajdonos a videó mellé.

Fizetés nélkül távozott egy család Forrás: Shutterstock

A párra gyűlöletcunami zúdult, de ők megvédték tettüket. Egy azóta törölt Instagram-bejegyzésben elmagyarázták, miért kellett elrohanniuk. "Általában figyelmen kívül hagyom a nevetséges online szidalmakat, de ez a gyerekeimet is érinti. Csak azt akarom mondani, hogy tegnap este finomat ettünk és ragyogó kiszolgálásban volt részünk, de sajnos látogatásunk félbeszakadt, és el kellett rohannunk egy személyes vészhelyzet miatt" -írták. Hozzátették, másnap reggel felvették a kapcsolatot a bárral, hogy kiegyenlíthessék a számlájukat. Elmondták, hogy ez azóta már meg is történt és nagylelkű borravalót is fizettek, nem maradt tüske köztük és a bár tulajdonosa között. Azt nem részletezték, hogy pontosan mi volt az a vészhelyzet, ami miatt ilyen gyorsan kellett távozniuk - írja a Mirror.

Horror árak a felkapott üdülőhelyen: Több mint 200.000 Ft-ot fizetett két előételért egy pár

Botrányos összeget kért két előételért és italért egy felkapott üdülőhelyen található étterem. A férfi szeretett volna panaszt tenni, de a menedzser kioktatta. A részletekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.