Horror árak a felkapott üdülőhelyen: Több mint 200.000 Ft-ot fizetett két előételért egy pár

Forrás: shutterstock.com/PawelKazmierczak -
étterem DK Oyster Mykonos tintahal
Botrányos összeget kért egy tál tintahalért és néhány ráklábért egy étterem Mykonos szigetén egy turista pártól. Mikor a férfi panaszkodni próbált, a menedzser azt mondta, hogy jobban kellett volna figyelnie az árakra. 

Pace és Aubrey New Yorkból érkezett Mykonos szigetére. A szigeten töltött idő alatt a pár egy olyan étterembe is ellátogatott, ahol felháborító élményben volt részük.

A pár két italt és két előételt rendelt az étteremben, amelynek árait látták is az étlapon. Pace a pincértől meg is kérdezte, hogy valóban 17 fontba kerül egy tál tintahal és 28 fontba egy tál királyrák láb, aki megerősítette ezt.

Már magával az étellel nem voltak elégedettek, a tintahal gumiszerű volt, a rákláb pedig sós. Ami ezután következett, arra egyikük sem volt felkészülve.

Több mint 200.000 Ft-ot fizetett egy tál tintahalért és ráklábért egy pár Mykonos szigetén Forrás: shutterstock.com/PawelKazmierczak

A pincér kihozta a számlát, amelyen az állt, hogy a két italért, és két előételért 450 fontot, azaz több mint 200.000 forintot kell fizetniük. Mikor Pace rákérdezett, hogy mi ez az összeg, a pincér vállat vont, a menedzser pedig azt mondta, hogy jobban kell volna figyelni az árakat.

Az étteremnek egyébként nagyon rossz híre van a turisták körében, ennek ellenére többen választják, mivel egy ital vásárlása esetén ingyenes a napágy - Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.