Megvan az ítélet: hatalmas összeget kell Kevin Costnernek gyerektartásként fizetnie

Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Michael Tran -
Christine Baumgartner gyerektartás Kevin Costner válás botrány
Botrányokkal tarkított jogi procedúrát követően eldőlt, mennyi gyerektartás fizetésére kötelezték Kevin Costnert. A színész havi 63 209 dollárt (ami körülbelül 22 millió forintnak fele meg) fizet Christine Baumgartnernek. A válófélben lévő párnak három gyermeke van, a 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace. 

A Christine-nek megítélt pénz óriási összeg, ám Costner így is jól járt, ugyanis júliusban még úgy volt,
hogy 129 755 dollárt kell fizetnie, exe pedig 175 ezer dollárt követelt, mondván a gyerekeiknek a DNS-ében van a luxusélet és nem szeretné, ha lejjebb kellene adniuk az igényeikből.

Kevin Costner, Christine Baumgartner és gyermekeik Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Michael Tran

Costner azzal az indokkal kérte a gyerektartás mértékének csökkentését, hogy nem akar olyan produkciókban részt venni, amelyeket csak a pénz miatt vállalna el.

Az ítélethozatal után elmondta, ennyi év együttélés után megrázta a válás, de a legfontosabb, hogy elegendő időt tölthessen a gyerekeivel - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.