Kínos helyzetbe hozta magát Harry herceg és Meghan Markle: sztárokkal teli eseményen égtek be

Forrás: AFP/Angela Weiss -
kínos helyzet tévedés Meghan Markle esemény Harry herceg
Harry hercegnek és Meghan Markle-nek az utóbbi időben nem voltak kellemesek a nyilvános szerepléseik. Ezúttal Harry teljesen összezavarodott a színpadon.

Harry herceg és Meghan Markle megjelentek Kevin Costner magánbirtokán, egy adománygyűjtő eseményen léptek színpadra, de nem sült el jól a szereplésük. Erről egy testbeszéd-szakértő nyilatkozott.

Forrás: AFP/Angela Weiss

„Az üdvözlések után Harry herceg mindent megtett, hogy udvarias és lovagias legyen, egy ponton pedig feleségét arra kérte, hogy menjen elébe. Jobb kezével intett, majd Meghan előrelépett, és tévedésből a mikrofonért nyúlt" - kezdte a szakértő. Ezek után az egész színpadi szereplésük összeomlott. Zavar lett úrrá rajtuk, de mindenáron próbálták visszanyerni a nyugalmukat. Harry dörzsölgette a kezét, majd rögtön visszaadta a mikrofont, amint megkapta.

Meghan Markle pedig azért volt ideges, mert nem engedték a mikrofonhoz. Ugyan Harry próbálta jelezni a bemondónak, hogy adja át a mikrofont, ez nem történt meg - írja a Mirror.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.