Megfejtethették a coloradói Bigfoot rejtélyét: ezt látták valójában a kirándulók

Forrás: Pinterest -
Bigfoot fenevad szörnyeteg Nagyláb expedíció
Sokan hitték már azt, hogy látták a Nagylábút, Észak-Amerika állítólagos szörnyetegét, nemrégiben  azonban felkerült az internetre egy olyan videó, amit Bigfoot létezésének legerősebb bizonyítékának tartanak. Nos, most új teória látott napvilágot. 

Colorado államban készített videofelvételt Bigfootról egy kiránduló. A filmen az látszik, ahogy a Nagylábú egy kanyonban sétálgat, majd egyszer csak leguggol. Úgy vélték, a felvétel igazi, és biztosan a Nagylábút látták, ám voltak, akik szerint ez képtelenség és szörnyetegek nem léteznek.

Egy X-felhasználó szerint a környék nyilvánvalóan népszerű a Bigfoot -expedíciók számára, a Sasquatch Expedition Camper vezetője pedig gyakran öltözik be mitikus lénynek, méghozzá azért, hogy a Nagylábat keresőknek sikerélményük legyen, és úgy érzezzék megérte elutazniuk szörnykeresőbe - írja a Ladbible.

A nagylábú Észak-Amerika állítólagos szörnyetege Forrás: Pinterest

Korábban Eugene Hendric volt az - és az életéből 50 évet azzal töltött -, aki Nagylábnak öltözött az expedíciós látogatók számára, hogy életben tartsa a mitikus fenevad legendáját.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.