Újabb felvétel bizonyítja Bigfoot létezését: az eddigi legerősebb bizonyítéknak tartják a videót

Nagylábú bigfoot bizonyíték videofelvétel colorado
Sokan hitték már azt, hogy látták a Nagylábút, Észak-Amerika állítólagos szörnyetegét, most azonban felkerült az internetre egy olyan videót, amit Bigfoot létezésének legerősebb bizonyítékának tartanak.

Colorado államban készített videofelvételt Bigfootról egy kiránduló. A filmen az látszik, ahogy a Nagylábú egy kanyonban sétálgat, majd egyszer csak leguggol. Igazi lehet ez a felvétel vagy csak egy újabb hoaxról van szó? Mindenki döntse el maga, miután megnézte a felvételt, a készítője a Facebookon is nyilvánosságra hozta:

A szemtanú, Shannon Parker azt írta a közösségi médiában, hogy éppen Silvertonból vonatoztak Durango felé, amikor egyszer csak mozgásra lettek figyelmesek a távolban. A mellettük ülő férfi azonnal elővette a telefonját és filmezni kezdett, eközben Shannon fotókat készített. A vonaton utazó több száz ember közül hárman vagy négyen látták a lényt. Ők hisznek benne, hogy Bigfootot sikerült lencsevégre kapni.

A felvételt sokan a legerősebb bizonyítéknak tartják a Nagylábú létezésére - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.