Felfoghatatlan! Brutális módon végezte ki 5 éves kislányát az édesanya

gyilkosság édesanya kislány emberölés
Otthonukban késelte halálra ötéves kislányát egy édesanya a kaliforniai Modestóban, a múlt héten. A 34 éves nőt szándékos emberölés vádjával helyezték rács mögé.

Mina Nazari egyedül volt otthon két gyermekével, amikor kegyetlenül végzett kislányával. A nő 10 éves kisfia végignézte, ahogy az anyja több késszúrással megölte a húgát.

A mentőket az apa értesítte, mikor hazaért a munkából. Információk szerint a 34 éves nő több mentális problémával, köztük depresszióval is küszködik.

A tárgyalásán Nazari ártatlannak vallotta magát, az óvadék megállapításáig rács mögött kell maradnia: a helyettes kerületi ügyész előzetes megállapítása szerint, amennyiben megadják az óvadékot, annak összege legalább 2,635 millió dollár (954 millió forint) lesz - írja a Crime Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.