Az Ördög Pradát visel válás Don Gummer magánélet Meryl Streep
Meryl Streep és férje, Don Gummer 45 év házasság után elválnak. A pár már hat éve külön él, most azonban hivatalosan is új utakon folytatják. Négy gyermekük és öt unokájuk született: mindig egymás életének részei lesznek. 

Gummert és Streepet még 1978-ban, Meryl bátyja mutatta be egymásnak és néhány hónap után össze is házasodtak.

Fiatalon meghalt a szerelme, így ismerte meg a férjét

John Cazale és Streep között 14 év korkülönbség volt a férfi javára, ám ez nem szabott határt a kettejük közötti szerelemnek. Kapcsolatuk azonban mindössze 2 évig tartott, Cazale ugyanis 1978-ban életét vesztette tüdőrákban.
Szerencsétlenségükre a betegség híre pont akkor érkezett, amikor a színésznő összeköltözött Johnnal. Meryl azonban nem hagyta magára haldokló szerelmét, ápolta és támasza volt az utolsó percig.

Az élet fintora, hogy a férfi halála kapcsán ismerte meg férjét, Donald Gummert. Meryl testvére ugyanis őt vitte magával, mikor segíteni kellett a sztárnak kiköltözni az elhunyt kedvese otthonából. Akkor talán nem is gondolták volna, hogy házasok lesznek...

A pár nem élte a nyilvánosság előtt a magánéletét, amikor azonban Streepet - aki 2023-ban elnyerte a spanyol Nobel-díjnak is nevezett Asztúria Hercegnője díjat művészet kategóriában - 2002-ben a házasságáról kérdezték, azt mondta, hogy hosszú kapcsolatuk titka rugalmamasság és a kompromisszumok.

Meryl Streep és Don Gummer a 87. Oscar-gálán Forrás: AFP/Mark Ralston

A Mirrornak adott nyilatkozatában Meryl képviselője elárulta: az egyébként civil foglalkozású Don Gummer és Meryl Streep több mint 6 éve külön éltek, és bár mindig törődnek egymással, külön életet választottak. A színésznő legutóbb 2018-ban jelent meg nyilvános eseményen szobrász férjével, ém akkor már nem éltek egy fedél alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.