Örökbefogadott fiához ment hozzá a nő: 14 éves kora óta nevelte a mostani férjét

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Frank Duenzl -
örökbe fogadás Daniel feleség Aisylu Chizhevskaya Mingalim férj
A hatóságokat megdöbbentette, amikor az 53 éves orosz Aisylu Chizhevskaya Mingalim feleségül ment 22 éves örökbe fogadott fiához, Danielhez, akit 14 éves kora óta nevelt.

Az 53 éves Aisylu Chizhevskaya október 20-án ment hozzá a 22 éves örökbe fogadott fiához, ami felkeltette a gyermekjóléti szolgálatok figyelmét. A nő 14 éves kora óta neveli Danielt, akit azután vett magához, miután egy gyermekotthonban énekórákat adott, ott ismerkedtek meg egymással.

Aggódnak a kommentelők a vérfertőző Whittaker családért: betegek és csupán morogva és ugatva kommunikálnak
Képünk illusztráció Forrás: Picture-Alliance/AFP/Frank Duenzl

A nőnek öt örökbefogadott gyereke volt még, akiket egyelőre elvettek tőle. Néhányukat visszahelyeztek az otthonokba, néhányukat pedig a nő rokonaihoz vittek. Aisylu nem akarja elfogadni a döntést, szeretné visszaszerezni a gyerekeit, és elköltözni az oroszországi Tatárföldről Moszkvába, ahol békében élhetnek - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.