Aggódnak a kommentelők a vérfertőző Whittaker családért: betegek és csupán morogva és ugatva kommunikálnak

betegség vérfertőzés nyomor Whittakerek betegségek
Több dokumentumfilm is készült már a híres belterjes család, Whittakerék életéről, akik borzasztó körülmények között élnek a nyugat-virginiai Odd városkájában. A felvételek tanúsága szerint morgással kommunikálnak és különféle betegségek gyötrik őket. Az egyik férfinek újabban súlyos ízületi panaszai vannak, de hogy pontosan mi a baja, azt sem ő, sem a családtagjai nem tudják elmondani. A kommentelők a legutóbbi róluk készült videót látva aggódnak értük, és tény: a látvány sokkoló. 

Korábban azt gondolták, hogy testvérpár nemzett gyermekeket, de később arra jutottak hogy elsőfokú unokatestvéreknek lettek közös leszármazottjai, szám szerint 15, és ez közeli szülői rokonság jelentős mértékben lehet felelős a családtagok rossz fizikai és mentális állapotáért. Lorraine, Ray és Timmy például diagnosztizálatlan mentális betegségben szenvednek és rendkívül rossz körülmények között élnek. Iskolába nem járnak, többük morogva kommunikál.

Borzasztó körülmények között élnek, a fürdőjükben nincs zuhanyfej, a kádban van egy gyanús folyadékkal megtöltött vödör, mindenhol áll a szemét, és legyek jönnek ki a fagyasztóból.

Nemrégiben új családtag született, a dédunokát meg is mutatták a világnak.

A legfiatalabb Whittaker: ők a világ legbelterjesebb családja Forrás: Soft White Underbelly

A legutóbbi felvételt a családról Mark Laita a Soft White Underbelly című sorozata részeként készítette el és élelmiszert, mint például pizzát is vittek a nyomorban élő családhoz. A nézők a sokkoló felvételt látva aggódnak értük, különösen az egyikükért, Rayért, akit ízületi fájdalmak gyötörnek, sántít, de nem tudja elmondani, mi a probléma.

Ez is érdekelhet:

Vérfertőző családok a XXI. században



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.