Sorozatbeli kolléganője fogadhatja örökbe Matthew Perry imádott kiskutyáját

Jóbarátok kiskutya Matthew Perry megemlékezés Lisa Kudrow
Mélyen lesújtotta a gyász Lisa Kudrow-t, a Jóbarátok Phoebe-jét. Úgy tudni, ő lesz az, aki magához veszi Perry gazdi nélkül maradt kutyáját. 

Lisa Kudrow úgy véli, egészen biztos nem a drogok játszottak szerepet Matthew Perry szombati halálában és értetlenül áll a történtek előtt.

Úgy véli, egykori kollégája olyan gyógyszert szedett, ami a forró vízzel nem kívánt kölcsönhatásba lépett és ez okozhatta a halálát - mesélte egy ismerősük a Daily Mailnek.

A lap úgy tudja, hogy a tévésorozat szereplői közös megemlékezésre készülnek, bár ők még nem szólaltak meg a tragédiával kapcsolatban.

"Ez nem igazság. Matthew végre békében volt önmagával és élete legjobb évét töltötte. Kiadta a könyvét és élvezte az életet" - idézi a lapnak Kudrow-t egy informátor, aki azt is elárulta, a színésznő azon gondolkodik, hogy örökbefogadja Perry kutyáját, Alfredot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.