Világ legszexibb kopasz férfi Vilmos herceg Vin Diesel
Visszaszerezte "címét" Vilmos herceg Vin Dieseltől. Tavaly leszorult a dobogó felső fokáról, ám 2023-ban ismét ő lett a Világ legszexibb kopasz férfija. 

Reboot nevű SEO-ügynökség évről évre előáll a Világ legszexibb kopasz férfija listával. Idén a 2020-ban és 2021-ben is győztes Vilmos herceg került. A brit trónörökös tavaly csak ezüstérmes lett, 2022-ben Vin Diesel nyerte meg az első helyet.

A lista úgy áll össze, hogy melyik kopasz hírességre hányan keresnek rá az interneten, de a vagyonuk, a társadalmi státuszuk sem mindegy, no és az sem, hogy mennyire tar a fejük.

2023-ban a Világ legszexibb kopasz férfija listának első három helyzetteje: 1. Vilmos herceg, 2. Vin Diesel és 3. Jason Statham lett. Őket követik: 4. Samuel L. Jackson, 5. Jeff Bezos, 6. Michael Jordan,7. Dwayne Johnson, 8. Shemar Moore, 9. Shaquille O'Neal, 10. Terry Crews.

A témát felkapta a korábban Twitter néven ismert X is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.