Napi horoszkóp 2023. november 25.: az Ikrek legyenek empatikusak, a Kos most kiengedheti a gőzt

Forrás: Thinkstock -
asztrológia telihold napi horoszkóp
A hétfői telihold az egész hétvégénkre rányomja a bélyegét, szinte nincs olyan jegy, aki ne érezné meg a hatását már szombaton. Vannak, akik érzékenyebben reagának majd rá, de sokaknál felléphet álmatlanság és nyugtalanság is. Napi horoszkóp következik. 

A telihold így vagy úgy minden jegyet érzékenyebbé tesz, de a leginkább a Hold uralta Rákok és a velük szemben álló Bakok kerülnek a hatása alá. Az azonban biztos, hogy az egyébként határozott és megfontolt, racionális jegyek is hajlamosak most az álmodozásra. A hétvége pont remek alkalmat szolgáltat erre szingliknek és pérkapcsolatban élőknek egyaránt.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Feszített tempójú hét áll mögötted, ideje, hogy egy kicsit kiengedd a gőzt. A társasági élet neked mindig fontos volt, ám az utóbbi időben, talán éppen a munkád miatt, hajlamos voltál elhanyagolni azt. Most ez a hétvége remek alkalom, hogy bepótold, amit mulasztottál.

A teliholdat mindannyian megérezzük a hétvégén. Forrás: Thinkstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Itt az idő, hogy végre beszélj a családnak a hosszú távú terveidről, de ne úgy, hogy rögtön kész tények elé állítod őket, hanem úgy, hogy adsz az ő véleményükre is, és meghallgatod a panaszaikat is. Ettől még nem kell az ő gondjaikat is neked megoldani, de azért néhány jó ötlettel, javaslattal előállhatsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha egy barátod szombaton hozzád fordul lelki segítségért, támaszért, akkor ne kioktató modorban lépj fel vele szemben! Sokkal inkább a megértő, empatikus énedet kellene most elővenni, és ilyen módon beszélgetni vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.