Jamie Foxx betegsége óta először állt a nyilvánosság elé: "Láttam az alagutat, de nem láttam a fényt"

Forrás: Getty Images/WireImage/Leon Bennett -
megjelenés nyilvánosság kórház Jamie Foxx
Jamie Foxx titokzatos betegsége óta először jelent meg a nyilvánosság előtt. Elmondta, milyen gyötrelmeken ment keresztül, és hozzátette, sokáig nem látta a fényt az alagút végén. 

A sztár hétfőn egy Critics Choice rendezvényen vehetett át egy díjat, ez a nyilvánosság előtti megjelenése az első volt azóta, hogy áprilisban kórházba került egy orvosi komplikáció miatt.
Foxx, akinek a kitüntetését nem jelentették be előre, a The Burial című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a Vanguard-díjat. A színpadon az egészségi kihívásairól beszélt.

Jamie Foxx először jelent meg a nyilvánosság előtt betegsége óta Forrás: Getty Images/WireImage/Leon Bennett

kemény dolog, amikor már majdnem vége van, amikor látod az alagutat. Én láttam az alagutat, de nem láttam a fényt"

Áprilisban Foxx lánya, Corinne osztotta meg először a hírt, hogy a színész kórházba került, de kevés más részletet árult el az állapotáról, mielőtt májusban megerősítették, hogy Foxx elhagyta a kórházat, és már otthon „lábadozik". Augusztusban Foxx Instagramon nyilatkozott állapotáról, hogy „végre kezdek önmagam lenni". Foxx egészségi problémájának pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra – írja a Hollywoodreporter.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.