Találgatnak a rajongók Jamie Foxx posztja alatt: rejtélyes üzenetben köszöntötte fel nővérét a színész

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
betegség testvér instagram kórház Jamie Foxx
Áprilisban, "titokzatos" betegség miatt kórházba került Jamie Foxx. Júliusig nem is hallatott magáról, aztán azt nyilatkozta: "megjártam a poklot". A színész az Instagramon köszöntötte fel nővérét, posztjában arról ír, milyen hálás azért, ahogy Deidra gondoskodott róla. 

"Boldog születésnapot kívánok a gyönyörű nővéremnek. Varázslatos, gyönyörű és bátor vagy. Nélküled nem lennék itt. Ha nem hoztál volna meg olyan döntéseket, amiket meghoztál, elvesztettem volna az életem....Örökké szeretlek, boldog születésnapot" - írta az 55 éves színész a közösségi oldalán.

Foxx Instagram-posztjához nagyon sokan hozzászóltak. Többen arra voltak kíváncsiak, hogy a sztár testvére milyen döntéset hozott meg, mások pedig azt szeretnék tudni, valójában mi baja volt a hírességnek.

Hivatalosan egyébként mindmáig nem közöltek információt arról, hogy milyen egészségi probléma miatt volt szüksége a színésznek orvosi ellátásra, Mike Tyson azonban korábban elmondta, hogy Jamie Foxxnak agyvérzése volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.