énekesnő halál oka Sinead O'Connor Nothing Compares 2 U
A „Nothing Compares 2 U" című sláger énekesnője 2023 júliusában halt meg, néhány nappal azután, hogy egészségügyi problémákra hivatkozva lemondta az összes zenei fellépését. Sinéad O'Connor halála előtt néhány hónappal veszítette el 17 éves fiát, Shane-t, aki öngyilkos lett.  

Az 56 éves Sinéad O'Connort londoni lakásában találta holtan a rendőrség 2023 júliusában, halálának okát azonban csak most hozták nyilvnosságra.

A zenéjéről és ellentmondásos politikai akcióiról egyaránt híres énekesnő egy héttel halála előtt azt mondta, hogy 17 éves fia, Shane öngyilkossága óta „elveszettnek" érzi magát.

Sinead O'Connor Grammy-díjas ír énekesnő 2023 júliusában halt meg Forrás: MTI/EPA/Herbert Pfarrhofer

„Azóta élőholt éjszakai lényként élek"írta akkor a Twitteren.

„Ő volt életem szerelme, lelkem lámpása. Egy lélek voltunk két testben. Ő volt az egyetlen ember, aki valaha is feltétel nélkül szeretett. Nélküle elvesztem a bardóban." (A bardó szanszkritül a halál és az újjászületés közötti létet jelenti – a szerk.)

A rendőrség korábban sem talált semmi gyanúsat Sinéad O'Connor halának körülményeivel kapcsolatban, most pedig be is jelentették: az énekesnő természetes halált halt.

A „Nothing Compares 2 U" egykori előadóját tavaly augusztusban szülőhazájában, Írországban temették el, három gyermeket hagyott maga után: fia Jake (36), lánya Roisin (27) és fia, Yeshua (17) gyászolja az énekesnőt – írja a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.