Szoktál rendelni az Extreme Digitaltól? Lesz egy kis változás!

Forrás: eMag -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 2-től kezdve az eMAG.hu-ról lesz elérhető az Edigital teljes termékkínálata, mert a két márka összeolvad.

Jó hírünk van, továbbra sem kell elbúcsúznod az Edigitaltól! De jó, ha tudod, hogy az ismert webáruház 2022. május 2-án teljes kínálatával beköltözik az eMAG.hu-ra, hogy a közös platformon gyorsabban tudja kiszolgálni az ügyfeleit - így téged is. A hatékonyság növelése azért kulcsfontosságú, mert a cég már több mint négymillió különböző terméket kínál.

Az Edigital a megújult közös, eMAG-Extreme Digital márkanév alatt is megőrzi a sok éve jól működő, az online áruházat hagyományos üzletekkel kombináló működési modelljét. Az “összeköltözés” nyomán a szállítási idők gyorsulása már a közeljövőben várható, emellett még az idén számítani lehet az online-offline vásárlást kényelmesebbé tevő újításokra is.

A közös platformra való átállás néhány változást is magával hoz majd, összeszedtük az ezekkel kapcsolatos teendőket.

Forrás: eMag

Ezt kell tenned, ha rendeltél már az Edigital.hu-ról

Ha valaha rendeltél már valamit az edigital.hu-ról, akkor van edigitalos fiókod is. Ha még nincs eMAG-os fiókod, a teendőd mindössze annyi, hogy május 2-án, vagy azt követően hozz létre egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataid felhasználásával.

Nyilván sok olvasónk mind az edigital.hu-ról, mind az eMAG.hu-ról rendelt már: szerencsére ez sem okoz fennakadást, mert az eMAG-fiókot össze lehet majd kötni a régi Edigitalossal.

Mindkét fenti esetben gond nélkül hozzáférhetsz majd minden fontos dokumentumhoz, amelyre a vásárlást követően szükséged lehet: számlákhoz, garanciajegyekhez és egyéb, rendelésekkel kapcsolatos információhoz.

Minden korábbi Edigital-rendelést teljesítene

A május 2. előtt az Extreme Digital oldalán leadott rendeléseket is fennakadás nélkül teljesíti az eMAG-Extreme Digital: bár ekkortól új rendelést már nem lehet majd leadni ott, a folyamatban lévő rendelések nyomon követése megmarad - senki nem marad termék nélkül az átállás alatt sem.

Fontos infó: az Edigital ügyfélszolgálata elérhető marad május 2. után is, az Edigital munkatársai e-mailben és telefonon is tudnak segíteni az ügyfeleknek a rendelést, kiszállítást és egyéb ügyintézést érintő kérdésekben.

Akciók, vásárlási utalványok várják a beköltözőket!

A “beköltözést” a vállalat az eMAG mobilalkalmazásban aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli.

Az utalványokat és akciókat 2022. május 1-jéig az Extreme Digital oldalán, május 2. és május 11. között pedig az eMAG oldalán vagy mobilappjában lesz érdemes keresned a felhasználás részletes feltételeivel együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.