csillag csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok életében változások közelegnek, a Nyilasok számára a héten nagyszerű lehetőségeket kínál a sors.

Kos





thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Tipp: Érzelmi téren is sok szál összekuszálódik, ha lehet, ne most próbáld ezeket kibogozni, abból csak még nagyobb galiba lesz.

Bika



Valami egészen érdekes, egyben értékes információ kerül a birtokodba a hét legelején, melynek segítségével meglepő módon juthatsz extra anyagi bevételhez. Olyan pénzről, netán vagyontárgyról lehet szó, amely akár hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat, figyelj oda minden eshetőségre. Semmiképpen se kezdj el költekezni, és mindenképpen hozz létre tartalékot is. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik az örömhír otthonodba, aminek később lesz meg a "pénzbeli" eredménye!

Tipp: Bikaként pontosan tudnod kell, mennyire fontos az anyagi stabilitás, hát ezt tartsd is most szem előtt.

Ikrek



Csak figyelj, minden ott terem előtted, amit csak megkívánsz. Nagy dolgok történhetnek meg veled ezekben a napokban, különösen jó üzleti lehetőségeket rejtenek most a heti konstellációk, melyeknek csúcspontja csütörtökre várható. Természetesen ez lehet új munka, váratlan karrierlehetőség is, a körülmények adottak, cselekedj mihamarabb, ragadd magadhoz a kezdeményezést! Megvan hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy sikert könyvelhess el, ám mintha valami mégis visszatartana. De vajon mi?

Tipp: Meddig akarsz várni a változtatásokkal? Ugye nem a nyugdíjig?

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!



Rák


Hiába a hét eleji két pihenőnap, már kedden érezhető, hogy valami változás van a levegőben, de még csak a hetedik érzéked diktálja ezt, nem látod, mi vár rád. Szerdától nagyon jó lehetőségek tárulnak fel előtted, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre egyaránt. Ha vállalkozáson töröd a fejed, ideje nekifutnod! Ha hivatalos ügyeket intézel, szerdára vagy csütörtökre időzítsd! Egész héten mosolyogsz, képes lennél átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz ezekben a napokban!

Tipp: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ugye emlékszel erre a mondásra?

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán



Nem nagyon fog tetszeni, hogy minden a változások felé mutat, de muszáj lesz alkalmazkodnod az új dolgokhoz. Nem apróságokról, hanem egyenesen gyökeres változásokról van szó! Ha van benned kellő kurázsi, akkor már csak egy határozott lépés és némi kedv kell ahhoz, hogy új alapokra helyezd életedet. A hét elején tedd meg, amit elvárnak tőled, a hét második felére pedig ismét kivirulhatsz, kedved is jelentősen jobb lehet, mint az elmúlt időszakban. Egzisztenciálisan is nagyot léphetsz előre, bár azért titkon még néha a bizonytalanság érzése fog el.

Tipp: Meglepően új helyzetekkel találod most szembe magad, ne rémülj meg az idegen dolgoktól!

Szűz



A hosszú hétvégén jól kipihented magad, s emiatt még az sem zavar, hogy szerdán újra kemény munka vár rád. Meglepően jól érzed magad a bőrödben, szinte el sem akarod hinni, hogy nem zavarnak a kollégák kellemetlen megjegyzései. Tündökölsz és ragyogsz, csütörtökön és pénteken környezeted rád sem akar ismerni. Ne csak arra figyelj, hogy mire vágyik a szíved, hanem ügyelj arra is, hogy az ésszerűség határain belül maradj, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül belevágsz. Most bármit megkaphatsz, de semmit se akarj túlzott akarnoksággal megszerezni.

Tipp: Bárkit bármire rá tudsz most venni, de a túlzott befolyásolástól tartózkodj.

Mérleg



A hét elején nyugodtan lazíts, és tartsd távol magad a munkától. Szerdától azonban a legfőbb feladatod, hogy figyelj közvetlen környezetedre, leginkább szeretteidre, s ragadj meg minden pillanatot arra, hogy elmondd nekik, hogyan érzel irántuk, mit gondolsz róluk, s ha vannak rendezetlen ügyeid, akkor azokat mihamarabb tisztázd az érintettekkel. Erre azért kell most időt kerítened, mert az e heti bolygóállás hozzásegít ahhoz, hogy konfliktusok nélkül rendezd dolgaidat, amelyeket bármely más esetben csak vitával tudnál elintézni.

Tipp: Ez a hét kiválóan alkalmas ingatlanügyek rendezésére is. Van ilyened?

Skorpió



Hagyd magad kicsit sodortatni az árral, ez sokat segíthet abban, hogy mindent tisztán láss. A most következő héten nagyon jól fog működni a hetedik érzéked, s könnyen ráérzel arra, hogy mit akar látni és hallani közvetlen környezeted. Képes leszel olvasni az emberek gondolataiban, nagyszerűen ráérzel arra, hogy mikor, mit és hogyan kell mondanod vagy tenned a megfelelő célok elérése érdekében. Ösztönösen leszel képes rátapintani a legtitkosabb vágyaikra is, legyen szó bármiről.

Tipp: Szívügyek terén is kapd össze magad, akár egyedül vagy, akár elkötelezted már magad.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas



Mit szeretnél elérni, vannak konkrét céljaid, terveid? Nagy hiba, ha bizonytalan vagy, kezdd a hétfő reggelt fontos elhatározásokkal, ugyanis a hét első napjaiban nagyszerű lehetőségeket kínál számodra a sors, különösen munkád, karriered terén, de a túlzott bizonytalanság megtorpanásra sarkallhat. Hidd el, éppen itt a változás ideje, ezért minden olyan problémás emberi kapcsolatodat érdemes rendbe tenni, melyek már régen csak lelki gondokat okoznak. Egzisztenciád most megerősödhet, és szerdától egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét.

Tipp: Anyagi téren most kell leraknod valamilyen hosszú távú tervnek az alapjait.

Bak



Kezdd ezt a hetet úgy, hogy alaposan felkészülsz elvégzendő feladataidra, az sem ártana, he felírnád, mi mindennel kell végezned péntekig. Ha úgy érzed, arra van szükség, hogy bevesd személyes varázsodat azért, hogy előrébb juss munkád vagy egyéb életterületen, hát ne habozz ezt megtenni! Hétfőn és kedden a pihenés mellett kalandozhatnak is a gondolataid, s néha felmerülhet benned, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek. Kivételesen ne húzd az időt, ha előnyöd származhat mosolyodból és kedvességedből!

Tipp: Tartsd szem előtt azt a mondást, hogy "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra".

Vízöntő



Ha azt hitted, a hosszú hétvégén jól kipihened magad, hát tévedtél, ráadásul szerdától végleg a feje tetejére áll a világ. Legfőbb teendőd a hét második felében, hogy ne hagyd magad felidegesíteni, a legnehezebb pillanatokban is őrizd meg hidegvéredet. Most igen könnyen megeshet, hogy legszívesebben toporzékolnál haragodban, de most semmilyen formában nem engedélyezheted magadnak, hogy bátran és őszintén kinyilvánítsd a véleményedet. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, ha legszívesebben jól odamondogatnál másoknak.

Tipp: A türelem rózsát terem! Minden a te javadra fordul, ha állod a sarat!

Halak



A hétfő és a kedd nyugalmasan telik, nem lesz okod panaszra, de szerdától már nem mondhatod el ugyanezt. A hét második fele nem túl kedvező számodra, rengeteg akadályba ütközhetsz munkád és karriered terén, ha saját vállalkozásod van, biztos, hogy egy ügyfél alaposan megnehezíti a dolgod. Valahogyan semmiből sem lesz az, amit valójában ki szeretnél hozni a dolgokból, így, ami nem megy, azt ne erőltesd, még akkor se, ha kényszert érzel rá. Érzelmek terén viszont fogékony leszel, sok új barátság veheti most kezdetét, főleg hétvégén.

Tipp: Feltétlenül mozdulj ki hétvégén otthonról, sok új tapasztalatot szerezhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.