párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánoknak több időt kellene szánniuk kedvesükre, a Rákok pedig kissé érzékenyek és féltékenyek lehetnek márciusban.

Kos






thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Tipp: Ha furcsa szituációba kerülsz, ne görcsölj, hanem kezeld könnyedén.


Bika



Páros: sok munka, sok elfoglaltság, kevés idő a szerelemre. Kedvesed elhanyagolva érzi kissé magát, amit egy darabig tűr, de aztán nem hagyja szó nélkül. Ne húzd ki a gyufát, keress kompromisszumot.
Páratlan: szingliként sok flörtben lesz részed, de elég hamar rájössz, hogy nem az igazi mellett fogyasztod el a péntek esti koktélokat. Március végén azonban robban a bomba, s visszatérhet egy régi kedves életedbe.

Tipp: Légy résen, és láss tisztán. Ne ess bele ugyanabba a hibába, ahogy egyszer már megtörtént.

Tanácstalan vagy szívügyekben? Kérdezd Gazdag Enikő párkapcsolati szakértőnket!



Ikrek





Tipp: Óriási igényed lesz arra, hogy szerethess, s hogy szeressenek. Azonban ne ess túlzásokba.

Rák



Páros: kissé érzékeny és féltékeny leszel márciusban, néhány felhő is gyülekezik majd a fejed felett, azonban a hónap közepén Vénusz észhez térít, s rájössz, szó sincs megcsalásról, csupán félreértésről.
Páratlan: a tavasz első szelei nem hoznak óriási áttörést számodra, azonban a hónap végén egyre több impulzus ér, s előbb-utóbb képtelen leszel ellenállni egy csábító szempár esdeklésének...

Tipp: Vállald a kihívásokat, lépj túl a hibásan felállított határvonalakon.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Oroszlán



Páros: tedd szorosabbá a kapcsolatot kedveseddel, szánj rá több időt, hisz megérdemli. Ráadásul nagyon is jól fog esni, ha a te kedves viszonyulásod eredményeképpen sok érzelmet ad vissza neked.
Páratlan: szerelmi életed mindenképpen fellendül, ha eddig pártában voltál, hát erről most le kell mondanod. Ideje, hogy elfogadd, nem egyedüllétre születtél.

Tipp: Tedd azt, ami jólesik. És ne az alapján cselekedj, mit várnak el tőled mások.

Szűz





Tipp: Semmit ne hamarkodj el, mindennek találd meg a megfelelő idejét.

Mérleg



Páros: párkapcsolatod jól működik, sőt, végre egy régi közös terv kezdhet megvalósulni, mely mindkettőtöknek nagyon fontos. Neked ebbe több energiát kell belefektetned, de nem fogod megbánni.
Páratlan: kiváló napok követik egymást, már a hónap elején is jó lehetőség adódik az ismerkedésre. Találkozhatsz valakivel, aki egyszer már felkeltette az érdeklődésedet, de akkor nem vett észre, most viszont másképp lesz.

Tipp: Semmilyen álarcot ne viselj, az légy, aki vagy!


Skorpió




Páros: a hónap eleje kissé unalmasan indul, de te folyamatosan azon töröd a fejed, hogyan kellene feldobni kapcsolatotokat. Vidd el kedvesed egy extra romantikus helyre, és adj magadból valami különlegeset.
Páratlan: szingliként sokkal több esélyt kapsz Ámortól, mint az elmúlt hónapokban bármikor. Csakis új kapcsolatot kezdj, az esetleg visszatérő régi dolgokat pedig végleg zárd le.

Tipp: Az igazi értékeket fedezd fel, ne a külsőségek vonják el a figyelmedet!

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Nyilas





Tipp: Mindig tudd, hogy hol a határ. Bármit megtehetsz most, de csak ésszel!

Bak



Páros: nincs okod panaszra, jól alakul a kapcsolatod, bár egy kicsit érdemes lenne átreformálni az egyhangú napokat. Vigyél bele némi romantikát, szenvedélyt, új szexélményeket.
Páratlan: kiváló időszak március hava arra, hogy végleg hátat fordíts a magánynak. Egy dolgot azonban tarts szem előtt, hogy a külsőség nem minden, te pedig ennek most áldozatául eshetsz.

Tipp: Mindent kezelj a helyén, és ne erőltess rá semmit senkire - de magadra sem.

Vízöntő



Páros: Vénusz arra sarkall, hogy beszélgess többet a partnereddel, hisz mindkettőtöknek szüksége van arra, hogy biztosítva legyen a másik elkötelezettségéről. S ez megvan benne, igaz?
Páratlan: szingliként több ismeretséget is fogsz kötni, s ezek nagy része inkább barátság formát ölt. 16-a után viszont biztos nem úszod meg a nagy érzelmek elsöprő erejét.

Tipp: Minden beszélgetés során figyeld a másik gesztusait. Rettentő árulkodóak, sok mindent leszűrhetsz ezekből.

Halak



Páros: nincs okod az elégedetlenségre, kapcsolatod jó mederben halad, sőt, most hozhattok valamilyen lényegi döntést, mely hosszú időre meghatározza közös életeteket, de egyikőtök sem fogja megbánni, ha belevágtok.
Páratlan: ha most rátalálsz az igazira, tudd, hogy az egy életre fog szólni, épp ezért lenne fontos, hogy belevesd magad a párkeresésbe. Persze csak akkor, ha szeretnél végre valakit, aki viszontszeret.

Tipp: Vannak álmaid, vágyaid? Álmodj bátran, most valóra válik minden!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.