Szandika bekötött orral járja az országot

hakni orrműtét VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika frissen műtött orrával próbálja kihasználni népszerűségét.  

A plasztikcica már a műtét után rohant az RTL Klub székházába, hogy ismét a tévében szerepeljen. Szandika sebtapaszokkal az orrán állt a közönség elé.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Az orrműtétem egyszerű szépészeti beavatkozás volt, amiben szerintem nincs semmi szégyellnivaló. A kétórás műtét után egy hétig kell rajta lennie a kötésnek, hogy el ne mozduljon a porc. Bízom benne, hogy az orvosom tökéletes munkát végzett, s végre olyan nózim lesz, amilyenről álmodtam" - mondta Szandika a Borsnak. Kíváncsian várjuk az eredményt!

VV4: Béci megy párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110410-vv4-becit-kuldtek-parbajozni.htmlLady Gaga újságírónak áll?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110410-lady-gaga-munkat-valt-es-ujsagironak-all.htmlA Rácz testvérek taktikából hangoztatják szegénységükethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110410-a-racz-testverek-taktikabol-hangoztatjak-szegenyseguket-a-valovilagban.html5 szépségtipp a legnagyobb divatkampányokbólhttp://www.life.hu/szepulj/20110408-5-szepsegtipp-a-legnagyobb-divatkampanyokbol.htmlAshley Judd agyonpúderezte magáthttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110408-ashley-judd-agyonpuderezte-magat.htmlGwen Stefani is öregszik!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110408-gwen-stefani-is-oregszik.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.