csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy, milyen lesz a szerelmi életed áprilisban? Forró flörtök, netán komoly kapcsolat vár Rád? Böngészd át áprilisi horoszkópodat!

Kos nő


Számodra a hónap kikapcsolódást ígér, és felhívja a figyelmedet arra, hogy ne félj megtenni az első lépést. Április elején nem találod a helyed, kapcsolatodat konfliktusok tarkítják, mégis épp ezek a zűrök fognak segíteni abban, hogy átlásd, mit is akarsz kedvesedtől. Tartósságot, netán a lezárást hozza számodra a következő néhány hét? Valahogy most azt sem bánod, ha egyedül vagy, és nem rajonganak körbe az udvarlók. Az igazira, a kivételesre vágysz, aki április végén kopogtathat is az ajtón.

Kos férfi

Április bátorságra ösztönöz Téged - merj belevágni az ismeretlenbe! Most nemcsak kell, hanem egyenesen kötelező foglalkoznod kapcsolatod építgetésével, szépítgetésével. Alapjaiban kell újragondolnotok, mit is akartok egymástól. Ne ugorj bele vakrandikba, valld be, ebben nem vagy valami jó. Az ismerkedéshez fedezz fel új helyeket, tanulj új taktikát, és a jegyedbe lépő Nap meghozza a sikert 20-a környékén. Hidd el, érdemes néha kockáztatnod, ha az igazi szerelmet keresed!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.