VV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubai

poligráf Veronika hazugságvizsgálat megcsalás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hamarosan kiderül, Cristofel nem is szerette annyira Veronikát, amennyire azt a kubai macsó korábban állította...

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a villában! Kattints a galériáért!


Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Poligráfos vizsgálatnak vetette alá magát VV Cristofel, hogy bebizonyítsa a villában maradt kedvesének, csakis őt szereti - írja a Blikk. A vizsgálat a NekedValó műsorában zajlott. Veronika semmit sem tud az egészről, és ez nem is baj, mert a hazugságvizsgáló szerint a skalpvadász nem maradt hű kedveséhez - amióta kijött a villából két lánnyal is csókolózott már. Cris ezek után bevallott mindent, és elmondta, megijedt a szerelemtől. Attól azonban nem tágít, hogy szereti Veronikát, és soha nem is bújna ágyba mással, amíg érzései nem változnak.

"Sajnos beleestem a saját csapdámba: azért csókolóztam két másik lánnyal, mert megpróbáltam Veronikát elfelejteni. Egyszerűen már nem vagyok képes őt nézni a tévében, iszonyatosan fáj, hogy Péter telebeszéli a fejét azzal, hogy én kint úgyis megcsalom, és hogy élvezem a csajokat meg az életet. Ez nem igaz! Én őt szeretem, és ezt a hazugságvizsgáló is bebizonyította"- mondta a Blikknek Cristofel.

A fiatal fiú azt is elárulta, nagyon rosszulesett neki, hogy a lány szakított vele, ráadásul egy videoüzeneten keresztül. "Nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Bízom abban, hogy sikerül meggyőznöm Veronikát erről, elmondtam neki, hogy minden porcikája hiányzik, és hogy így nem vethet véget a kapcsolatunknak. Adnia kell nekem még egy esélyt" - tette hozzá Cristofel.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.