VV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubai

2011.11.16. 13:48

Úgy tűnik, hamarosan kiderül, Cristofel nem is szerette annyira Veronikát, amennyire azt a kubai macsó korábban állította...

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a villában! Kattints a galériáért!


Forrás: RTL Klub

Poligráfos vizsgálatnak vetette alá magát VV Cristofel, hogy bebizonyítsa a villában maradt kedvesének, csakis őt szereti - írja a Blikk. A vizsgálat a NekedValó műsorában zajlott. Veronika semmit sem tud az egészről, és ez nem is baj, mert a hazugságvizsgáló szerint a skalpvadász nem maradt hű kedveséhez - amióta kijött a villából két lánnyal is csókolózott már. Cris ezek után bevallott mindent, és elmondta, megijedt a szerelemtől. Attól azonban nem tágít, hogy szereti Veronikát, és soha nem is bújna ágyba mással, amíg érzései nem változnak.

"Sajnos beleestem a saját csapdámba: azért csókolóztam két másik lánnyal, mert megpróbáltam Veronikát elfelejteni. Egyszerűen már nem vagyok képes őt nézni a tévében, iszonyatosan fáj, hogy Péter telebeszéli a fejét azzal, hogy én kint úgyis megcsalom, és hogy élvezem a csajokat meg az életet. Ez nem igaz! Én őt szeretem, és ezt a hazugságvizsgáló is bebizonyította"- mondta a Blikknek Cristofel.

A fiatal fiú azt is elárulta, nagyon rosszulesett neki, hogy a lány szakított vele, ráadásul egy videoüzeneten keresztül. "Nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. Bízom abban, hogy sikerül meggyőznöm Veronikát erről, elmondtam neki, hogy minden porcikája hiányzik, és hogy így nem vethet véget a kapcsolatunknak. Adnia kell nekem még egy esélyt" - tette hozzá Cristofel.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!5 házi módszer a megfázás kezelésérehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111115-5-hazi-modszer-a-megfazas-kezelesere.html Hol jó betegnek lenni? Mondd meg te!http://www.life.hu/tested-lelked/20111115-hazipatika-ev-korhaza-szavazas-hol-jo-betegnek-lenni-mondd-meg.html Gratulálunk a fogyáshoz, Mariah!http://www.life.hu/tested-lelked/20111109-mariah-carey-vegre-lefogyott-a-szules-utan.html Öngyilkos akart lenni a szexi világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111114-ongyilkos-akart-lenni-george-clooney.html Átalakítunk! Nánási Pál vagány csajt varázsolt a cuki kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Ilyen farmert válassz! - Nagy őszi farmerkörképhttp://www.life.hu/legytrendi/20111110-ilyen-farmert-valassz-nagy-oszi-farmerkorkep.html Ágyneműt viselt a vörös szőnyegen Uma Thurmanhttp://www.life.hu/legytrendi/20111110-agynemut-viselt-uma-thurman.html
VeronikaVV Cristofelpoligráfhazugságvizsgálatmegcsalás