fogyás szülés Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey végre megszabadult a pluszkilóitól.  

A díva fél éve adott életet ikreinek, és azóta sikerült megszabadulnia a harminc kilós súlyfeleslegétől. A napokban a The Rosie Show vendégeként mutatta meg dögös alakját a negyvenkét éves énekesnő. Mariah elmondta, a harminc kilós fogyást egy kőkemény diétának és a sok-sok edzésnek köszönheti. A sztár elmesélte azt is, hogy a terhesség alatt vizesedett, de a szülés után elmúlt ez a problémája.

Szólj bele: Ki nyeri az idei X-Faktort?





AFP
AFP


"Puffadtam, vizesedtem, tele voltam vízzel, ödémás lettem. Nem hittem volna, hogy valaha jobb lesz, de persze a terhesség után ismét normálisan működött a szervezetem. A szülés után szinte egy hét alatt lefogytam tizennyolc kilót, ami gyakorlatilag víz volt. Később, amikor elkezdtem diétázni és edzeni, akkor fogytam le a többit" - vallotta az énekesnő, akit azért is zavart a terhesség alatti plusz súlya, mert még az is nagy kihívást jelentett számára, hogy a mosdóba kimenjen. "Nagyon nehezen viseltem a terhességemet. Ágyban kellett maradnom, közben azt figyeltem, hogyan változik a testem" - tette hozzá a sztár.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





A díva a szülés után kezdett neki a fogyókúrának, de sokszor elfelejtett enni, ez pedig lelassította az anyagcseréjét. "Mindig emlékeztetnem kellett magam, hogy töbször egyek valami apróságot napközben. Rengeteg levest ettem, amiből egy kisebb adag ötven kalória volt. Ilyeneket nassoltam. Nem mértem magam a mérlegen, inkább a ruhaméretem változását figyeltem" - vallotta Mariah, akinek napi edzésprogramjában az óceánparti kutyasétáltatás is gyakran szerepelt.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.