Sokat változott a Koszorúslányok című film sztárja

gimnázium Szívek szállodája Koszorúslányok Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa McCarthy, a nagyszerű amerikai színésznő és komikus elmesélte, hogyan is fordult meg vele a világ egyik percről a másikra.


Az egyik nyáron még vígan teniszeztem, a diákönkormányzat tagja és pompomlány voltam. A következőn pedig kékesfeketére festettem a hajam, és borotváltam a fejem"


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Melissa számára ma már az a legfontosabb, hogy jó példát mutasson gyermekeinek: "Van egy négy és fél éves és egy tizenkilenc hónapos lányom, és azt szeretném, hogy magabiztosak, erősek, boldogok és egészségesek legyenek, és hogy fontos legyen nekik, hogyan viselkednek más emberekkel."

A sztár hamarosan nagy fába vágja a fejszéjét: teltebb hölgyek számára nyit ruhaüzletet.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!





Adventi horoszkóp - Csillagjegyed megmutatja, hogyan készülsz a karácsonyrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111128-adventi-horoszkop-csillagjegyed-megmutatja-hogyan-keszulsz-a-karacsonyra.htmlA VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.htmlSzemélyiséged az arcodra van írvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111124-szemelyiseged-az-arcodra-van-irva.htmlIsmét mellműtétre készül a világ legnagyobb keblű nőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111125-a-vilag-legnagyobb-melleivel-rendelkezo-no-ongyilkossagi-kiserletet-kovetett-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.