Lipton zöld és fehér piramis teák

PR cikk Lipton tea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete tea töretlen hegemóniája mellett az utóbbi években megerősödtek a teapiac kisebb szegmensei, közülük is elsősorban a zöld és a fehér tea. A Lipton zöld teák és a fehér tea kivételes ízüket a tealevelek és a rügyek különleges gondozása útján nyerték, így nem származásukban, hanem feldolgozási módjukban különböznek fekete testvérüktől.

A Lipton új, piramis alakú filterei segítik a gyümölcsdarabok, a herbáriák és a fűszerek aromájának jobb kioldódását. Az új forma azt is lehetővé teszi, hogy még nagyobb tealevelek és gyümölcsdarabok kerülhessenek bele a különlegesen finom ízek és a kiváló minőség érdekében. A filterek formatartó anyagból készültek, amely lehetővé teszi a tea jobb kioldódását, és nem változtatja meg a teakeverék ízét.



A legjobb eredmény eléréséhez érdemes a filtert 2 percig 90 fokos vízben oldódni hagyni, így ugyanis keserű utóíz nélkül élvezhető a zöld, illetve a fehér tea frissítő hatása. Kínában a zöld teát mindig is, mint stimuláló italt tartották számon, egészségre gyakorolt kedvező hatását már több mint 800 évvel ezelőtt felfedezték.

Ókori szövegek tanúsága szerint a zöld tea kedvező élettani hatásokkal bír: ösztönzi a tiszta gondolkodást, élénkíti a szellemet, és hozzájárul a jó általános közérzethez. A Lipton Zöld Tea egyesíti magában a zöld tea megannyi előnyét és a friss, eredeti ízeket, egyedi kombinációt kínálva mindazoknak, akik együtt vágynak belső harmóniára és finom ízekre.

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.