Alekosz több százezres ajándékkal lepte meg szerelmét

szerelmesek párkapcsolat ajándék drága Alekosz mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi álma teljesülhet Bettynek, és talán az önbizalma is visszatér - párja, Alekosz vadonatúj mellekkel lepi meg a szőke szépséget.

Viszontagságos hónapokat tudhat maga mögött Alekosz és kedvese, Betty. A pár kapcsolatát a hűtlenség alaposan megtépázta, és hosszú hónapoknak kellett eltelnie ahhoz, hogy a viszonyukat új alapokra helyezve vágjanak neki immáron sokadszorra a párkapcsolatnak. A helyzet még mindig nem egyszerű, de a Life.hu információi szerint Alekosz mindent megtesz, hogy párja szívét visszahódítsa.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Betty és Alekosz


Úgy tudjuk, a görög macsó ezen terve részeként dobta be a mellnagyobbítás ötletét párjának, akinél könnyes szemekre talált a műtét gondolata. A pár egy közeli ismerőse a Life.hu-nak mesélt a plasztikai beavatkozás ötletéről. "Betty sosem volt megelégedve a méreteivel, igaz, tisztában volt vele, lehetősége jó ideig nem lesz majd, hogy megnagyobbíttassa őket. A jelek szerint Alekosz egy igazi, szerelmes úriember, hiszen már szűkebb baráti társaságban nyíltan beszélt arról, mit tervez" - mondta a neve elhallgatását kérő fiatalember.

Hogy mikor valósulhat meg Betty álma? Egyelőre nem lehet tudni. Alekoszt ugyanis hiába kerestük az operációval kapcsolatban, nem kívánt nyilatkozni.

GYLF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.