Még mindig szingli, és súlyproblémákkal küzd az elnök egykori szeretője

Monica Lewinsky szexbotrány Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Lewinsky élete 2012-ben sem fenékig tejfel.

Az Államok egykori elnökének, Bill Clintonnak a volt szeretője már közel negyvenéves, de az élete még mindig nem alakul túl jól. Monica szingliként, az édesanyjával közös háztartásban tengeti a mindennapjait. Még mindig keményen küzd a súlyproblémáival, erre pedig bizonyíték a legutóbb róla készült fotó. Monica ugyanis a mai napig igen slampos és elhanyagolt, sőt, visszahízta azt a tizennégy kilót, amit korábban már sikerült leadnia egy diétás programmal. A napokban New York utcáin kapták lencsevégre fekete esőkabátban és papucsban. A róla készült friss képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szexbotrányával híressé vált hölgyemény egyébként arra számít, hogy hamarosan sokat kereshet a könyvével. Monica ugyanis mindent el szeretne mondani jó pár évvel ezelőtti afférjáról Bill Clintonnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.