Jane Seymour színésznő botox Élni és élni hagyni 007 James Bond James Bond-filmek Hollywood Bond-lány mellműtét Roger Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig megállná a helyét Bond-lányként Jane Seymour, aki az 1973-as Élni és halni hagyni moziban játszott Roger Moore oldalán. A 61 éves színésznő máig szenzációsan néz ki és dögösebb, mint valaha.

Jane Seymour a legújabb, Freeloaders című filmjének premierjére érkezett ebben a vörös, testhez simuló Herve Leger ruhában. Az egykori Bond-lány gyönyörű alakján fantasztikusan állt a feszülős ruha.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő sosem titkolta, hogy korábban már kés alá feküdt. A botoxkezelések mellett például a melleit is megcsináltatta, de azóta is elégedett velük. 61 évesen azonban így is hatalmas teljesítmény, hogy ilyen jól néz ki. Ruháját is mindössze egy csillogó cipővel és egy rubintgyűrűvel egészítette ki, hajába pedig csinos loknikat varázsolt.

Szexi szőkét csalt meg a világhírű sportolóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130109-tiger-woods-volt-felesege-elin-nordegren-modell-a-bahamakon-nyaralt.htmlNyíltan beszél szexualitásáról a botrányhősnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130104-kesha-biszexualitasarol-beszelt-a-seventeen-magazinnak.html27 évvel fiatalabb fiúval kavar Elvis volt nejehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130103-priscilla-presley-67-evesen-a-40-eves-toby-anstisszel-kavar.htmlSzellemjárás Judyék házábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-sztar-ezoteria-szellem-judyek-szellemhaza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.