Szerelmi horoszkóp augusztusra - A vonzás időszaka jöhet

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok izgalmas dolog vesz körül, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint, még az is lehet, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellenére vagy.

Páros: Ha úgy érzed, gondjaid vannak a kapcsolatodban, s kedvesed a kelleténél jobban rád akarja hárítani ennek felelősségét, ne hagyd. Mindig kettőn áll a vásár, így függő ügyeitek és érzelmi problémáitok megoldását nem halogathatjátok tovább, különben könnyen szakításra kerülhet a sor.
Páratlan: Jobb magányosan, mint elkötelezve? Kosként élhetsz ebben a hitben egy darabig, de nem a végtelenségig! Ne betonozd be magad a szingliség állapotába! Randizz, flörtölj, hódíts! Lehet, hogy augusztus hava még nem hoz áttörést szerelmi téren, de ami késik, nem múlik!

Páros: Érzelmi téren elkerülhetetlen, hogy alapjaiban változtass pár dolgon, különben megesz majd az unalom! Átalakítást igényel a kapcsolatod, s muszáj utánajárod annak, hogy ebben, vagy egy másik szerelmi kötelékben tudnád inkább jól érezni magad. A szex – másvalakivel - segíthet a döntésben.
Páratlan: Az esélyeid jelentősen megnőnek a pártalálásra, ám nem ülhetsz a babérjaidon, mert a herceg nem jön házhoz, neked kell őt felkutatnod. Keress az ismerkedéshez olyan körülményeket és helyszíneket, melyek eltérnek az eddigi szokásaidtól. A számításaid hamarosan beválnak!

Páros: Érzelmi téren elsősorban magaddal kell letisztáznod azt, mire vágysz. Nem a másikon kell számon kérned a saját hibáidat vagy hiányosságaidat! Bátorságot kell venned magadon, s kimondani, mik a titkos vágyaid. S ha úgy alakul, hogy egy új szerelem teljesíti ezt be, az elől se futamodj meg!
Páratlan: Ha magányos vagy, ideje lezárnod ezt az időszakot! Jó muri volt eddig, de ne tovább! Augusztus egésze alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, szerelmeskedésre, egyéjszakás kalandra - hát ugorj bele az ismeretlenbe, s hagyd, hogy sodorjon az ár.

Páros: Minden, ami mostanában problémaként felmerült, jól kezelted, így nincs okod a félelemre, sőt, inkább elmerülhetsz végre a szenvedély és a szerelem tengerében kedveseddel. Augusztus lehet a nagy elhatározások ideje. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás, akkor beszéljetek róla!
Páratlan: Magány? Legyen vége most, fordítsd ki a világot a négy sarkából és hódítsd meg azt, aki tetszik neked. Már júliusban megnyíltak előtted a kapuk, ideje átlépni a küszöböt. Nyisd ki a szívedet, hisz kiválóak az esélyek új szerelem betoppanására, a nagy romantika és a szenvedély megélésére.

Páros: Kedveseddel összetűzésbe keveredhetsz a hónap elején, de végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a bonyodalmakat. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön az ötleteivel. Ám ha mégis véget akarnál vetni a kapcsolatnak, azt vállald fel mihamarabb!
Páratlan: Még mindig várod a nagy Ő-t? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, 6-a után bármelyik nap befuthat. Ugyanakkor készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen is le akarnak venni a lábadról. Ha sikerül jól választanod a jelöltek közül, akkor a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Páros: Győzd le a kételyeidet, a zöld szemű szörnynek pedig ne adj szabad utat! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett fantáziálsz és ördögöt festesz a falra. Hidd el, hogy stabil kötelék a tiétek, békélj meg, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat, és hagyd, hogy szeressen.
Páratlan: Vajon szerelemre lelsz a nyár utolsó igazán meleg havában? Igen, idén most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot létesíts. Most nemcsak a hétvégék alkalmasak flörtre, kalandozásokra, hanem az egyszerű hétköznapok estéi vagy akár ebédszünetei is.

Páros: Szerelmi ügyeket illetően lesz ok az izgalomra, mert adódhatnak olyan pillanatok, amikor kételyek kezdenek gyötörni. Ám a lényeg az őszinteség! Légy nyílt, s beszéld meg kedveseddel, mi okozza a bizonytalanságodat! Így könnyítesz a lelkeden, hisz biztos talál gyógyírt a gondjaidra.
Páratlan: Párkeresőként augusztus hava hatalmas játszóteret kínál a flörtöknek, kalandoknak, jó buliknak, ugyanakkor mégsem akar majd besétálni ajtódon az igazi. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz? Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Páros: Szívügyeid nem billennek ki az egyensúlyukból, úgy tűnik, jól és biztonságban érezheted magad. Ám a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned kedvesedre, mint eddig. Menjetek nyaralni, próbáljatok ki új helyeket és új dolgokat.
Páratlan: Ha visszabújsz a négy fal közé, azzal nem segítesz magadon. Sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelmet augusztusban sem hozza házhoz a pizzafutár. Neked kell keresned, kutatnod és fellelned az igazit, aki epekedve vár rád. Próbálj ki új helyeket és szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

Páros: Idilliek a körülmények ahhoz, hogy jól érezd magad a kedveseddel. A nyugalom szigetét tudjátok kialakítani magatoknak, ahol mindig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van. 20-a környékén derült égből villámcsapásként jelenhet meg egy harmadik a képben, aki alaposan felbolygatja érzelmi világodat.
Páratlan: Rengeteg flörtben lesz részed, s akár egyéjszakás kalandokat is bevállalhatsz, ne félj ezektől, hisz nem többek, mint kiváló tapasztalatszerzési lehetőségek. Sok-sok randit követően találsz csak rá az igazira, de az is biztos, hogy ha ez sikerül, akkor egy életre fog szólni.

Páros: Érzelmek terén semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Az öröm és a pozitív érzelmek körbeölelnek, nagyszerű döntéseket tudsz hozni, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered majd meg. Ha összezördülsz kedveseddel, ne aggódj, a kibékülés édes lesz.
Páratlan: Ha még keresed a kedvest, aki jóban és rosszban veled van, tudd, hogy ott ólálkodik körülötted, viszont egészen más lesz, mint az eddigi ideálod. Közelít feléd a szerelem, s rád is talál hamarosan. Épp ezért foglalkozz egy kicsit a külsőségekkel, és kápráztasd el az udvarlóidat.

Páros: Mindegy, mi történjen augusztus havában, egy biztos! A lehető legjobb véget ér számodra ez a hónap. Vénusz folyamatosan megmutatja a gondokból kivezető utat, ám arra is készülj fel, hogy ez akár egy szakításhoz is vezethet. Ha így történik, ne félj, ismét gyorsan párra lelsz.
Páratlan: Szaturnusz elgondolkodtat, rákényszerít arra, hogy feltedd magadnak a nagy kérdést, vajon mit és kit is keresel valójában? Tisztán kezded látni a helyzetedet, így pedig végre rájössz, máshol kell keresned az igazit, s új mérce alapján kell választanod. S mily könnyű lesz így a választás.

Páros: Jó hangulatban vagy, talán az év eddigi leghangulatosabb hava áll előtted. Tettrekészen várod az új kihívásokat szerelem terén, amik meg is érkeznek. Nyilvánítsd ki egyértelműen társad felé, hogy mire vágysz. Igényled a testi közelségét, szeretnéd, ha lelkileg jobban megértenétek egymás vágyait? Rajta!
Páratlan: Egész nyáron vártad a herceget fehér lovon, s nem érkezett meg? Sebaj, ami késik, nem múlik! Napról napra több lehetőséged lesz az ismerkedésre, a férfiak szívének megdobogtatására, ám most az sem kizárt, hogy a régmúltból bukkan fel valaki, és jelzi, még mindig utánad áhítozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.