Add át magad a boldogságnak! - Február havi horoszkóp

asztrológia havi horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A még hideg február csak elsőre tűnik olyan rossznak, valójában kellemesebbnél kellemesebb lehetőségek, élmények és találkozások sora vár a csillagjegyekre. A vizes jegyeknek (Halak, Rák és Skorpió) kifejezetten kedvezően alakulhat a helyzetük, ám a többieknek sem lesz oka panaszra. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu február havi horoszkópja!

Eszedbe se jusson megfutamodni, ha kisebb-nagyobb problémákkal, furának tűnő élethelyzetekkel, eleinte óriásinak tűnő akadályokkal kerülsz szembe. Vesd meg a lábad, és győzz le mindent, ami gátolni akar a haladásban, a fejlődésben. Igazán jó hír lehet számodra, hogy ezen gondok megoldásában rengeteg segítséget kaphatsz a családodtól vagy a barátaidtól is, csupán jelezned kell feléjük az igényedet. Tedd fel a kérdéseidet, szólj, hogy kellene pár jó tanács. Kellő bátorsággal, vehemenciáddal aztán biztos, hogy egyedül is boldogulsz. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány fejezet, ideje ezeket megoldani, hogy új kihívásokra fókuszálhass.

Február első fele azért lesz viszonylag nyugalmas számodra, mert február 4-től fogyóban lesz a Hold, ennek megfelelően nyugalmat keresel, és nem a rohanásra, a nagy teljesítményekre összpontosítasz. Nem kell attól félni, hogy csorbul a népszerűséged, ha nem szállítod egyik sikert a másik után. A hónap második felében minden hirtelen felgyorsul, a dolgok, élethelyzetek és lehetőségek sokkal derűsebbnek fognak látszani, és könnyebben kivitelezhetők a mindennapi feladatok, no, és persze az új tennivalók. Alapjaiban kell néhány dolgot megváltoztatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet a környezeteddel, főleg azokkal, akikre szükséged van a fejlődéshez. Ez lelkivilágodnak is jót tesz, s másokkal közösen előrébb juthatsz.

Február első napjaiban feltétlenül használd ki Merkúr jótékony hatását, hogy eredményesen intézhesd karrierrel vagy épp tanulmányaiddal összefüggő ügyeidet. Most óriási esélyt kapsz, hogy előrelépj, ragadd hát meg, élj ezzel! Ugyanakkor szóba kerülhet egy iskolaváltás vagy saját vállalkozás elindítása is, semmi ne riasszon meg, épp itt az ideje, hogy átgondold a lehetőségeidet. Új üzleti kapcsolatok köttethetnek, melyekből gyors profitot zsebelhetsz be. Ha most nem vagy elkötelezve, ismerkedésre, szerelemre a hónap második fele különösen alkalmas, a február 19-i újhold jó eséllyel az utadba sodor valakit. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.

A zimankós február csak látszólag néz ki rossznak, legbelül érzed, hogy néhány apróbb változtatás is sokat lendíthet rajtad. Lépj ki a saját árnyékodból, és merj nagy dolgokat létrehozni. Különösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted remek, formabontó lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, s ahogy telnek a napok, egyre több alkalmad nyílik a fejlődésre. Ne hagyd ki a lehetőséget, ha olyan ajánlatot kapsz, mely váratlanul érkezik. Mondj igent mindenre, mert hónapokig nem lesz hasonlóan jó időszakod. Régóta vágyott céljaidat valósíthatod meg, melyek kedvező irányba terelhetik az életedet.

Nagyon mozgalmasra sikerült január hava? Mégis úgy érzed, ennél is többre vágysz? Az igényed jogos, de ne akarj semmit görcsösen elérni vagy módosítani, hagyd, hogy a dolgok most maguktól alakuljanak, így lazíthatsz egy kicsit, s mégis haladsz közben előre. Érzelmek terén, munkában és tanulásban is némileg könnyebb heteknek nézel elébe, sok jó ötletet kaphatsz, de te is segítségére lehetsz másoknak. Az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültség enyhülni látszik. Anyagilag is lesz új kapaszkodód, Merkúr ebben sokat segít átértékelni a saját helyzetedet, vagy akár új pénzforrásra is bukkanhatsz. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket.

Február hava garantáltan nem lesz unalmas számodra, fordulatokban bővelkedő időszak következik, amikor helyet kell adnod mindennek. Inkább arra törekedj, hogy a különféle dolgokból legalább egy kicsi jusson neked is, nem feltétlenül szükséges kizárólag egy témára koncentrálnod. Szellemi fejlődésedre, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra nem is találhatnál jobb időintervallumot. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt szánnod, ne félj kimondani, ha valami fáj, vagy valamiből épp többet szeretnél. Az ösztönzés belülről indul, s hasznodra válik, ha kinyílsz mások előtt. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak a hónap második fele szerencsét hoz.

Február nem lesz könnyű, nehéz fényszögek terhelik le a napjaidat, és aligha valószínű, hogy mosolyogva veszed majd az akadályokat. Gödröket kell átugranod, gátakat letudnod, és furcsa feladatokat elvégezned. Eközben sok értelmetlennek tűnő konfliktus is megzavar, úgyhogy készülj fel egy lelkileg leterhelő hónapra. Ha összetűzésekbe, vitákba bonyolódsz, igyekezz megőrizni a hidegvéredet, maradj toleráns minden helyzetben. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról a hónap középső szakaszában, de ha körültekintő leszel, s odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj az anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél körültekintőbb.

Vénusz jótékony hatásával sokat tehet azért, hogy remekül érezd magad a bőrödben. Érzelmi életed felpezsdül, érdemes ismerkedni, randizni, sőt, nem árt a régi, kedves barátokat megkeresni, biztos, hogy sokan fognak neked örülni. Vénusz segíthet a jó döntések meghozatalában, főleg olyan ügyekkel összefüggésben, melyeket régóta halogatsz, egyenesen megpróbáltad elkerülni ezek megoldását. Saját magaddal is törődj többet, megérdemled a kényeztetést - testi és szellemi szinten egyaránt. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik, de ami most beérkezik, azt ne költsd el azonnal, inkább tartalékolj, később még hasznodra lehet ez a döntés.

Januárban voltak sikereid, de bizony nem volt ritka jelenség, hogy egy helyben toporogtál. A januári hónapot jellemző kettősség megszűnik, február garantáltan eredményesebb lesz. Jó hír, hogy legbelül azt kell érezned: eljött a változás ideje. Komoly, a következő hónapokra előremutató fordulatokat hozhatnak a következő hetek. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba indulnak, s ez feloldhatja régóta húzódó feszült hangulatodat, a jobb kilátások sok örömre adnak majd okot. Jól teszed, ha szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz.

Ne halogasd a jó dolgokat, miért tennéd? Halogatni annyi, mint a jót, az örömöt az elégedettséget eltolni magadtól. Február hava sok öröm forrása lehet számodra, a változtatás ideje, amikor nem kell drasztikus dolgokat tenned, elég, ha apránként haladsz előre, de az jólessen, és ne érezd miatta feszültnek magad. Ha módosítanál életeden, szokásaidon, esetleg fogyókúrába, böjtölésbe kezdenél, vagy munkahelyváltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét a nagy álmok lassú, de biztos beteljesedésének. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért légy körültekintő, fogd vissza magad, s ha teheted, inkább tartalékolj.

Remek pillanatok ezek számodra, hisz a Nap a te jegyedben jár, igen erőteljes, és persze pozitív hatással van rád, ötletekre sarkall, cselekvésre ösztönöz, szinte érezhető, hogy kézen fog és elvezet a sikerig. Neked csak egy kis adag bátorságra van szükséged, s menned kell a nyílegyenes úton a célszalagig. Remek hír számodra az, hogy sok dolgot tisztán fogsz látni, épp ezért február 19-ig, az újholdig zárj le mindent, ami nyűg számodra, aztán kezdj építkezésbe. Fogj valami új dologba, gyorsan! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló. Bár, ami a pénzügyeket illeti, nem állsz épp stabil helyzetben, de most lehetőséget kaphatsz arra, hogy ez változzon.

2015 februárja azért lesz fontos számodra, mert elsődlegesen a harmóniát kell szem előtt tartanod, és a saját lelkeden túl másokéban is békét kell teremtened. Jóval több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, főleg ott, ahol nagy a szükség, legyen szó pénzről, szeretetről vagy egyéb hiányosságról. Helyezd fókuszba azt, ami neked fontos, de másoknak is legyen az. Bár alapjában nem vagy önző, most semmilyen formában nem sajátíthatsz ki magadnak semmit, fontos, hogy önmagadat, tudásodat, képességeidet megoszd másokkal. Pénzt viszont ne adj kölcsön, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat.

Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrájahttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.htmlVajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban?HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.