Hétvégi horoszkóp (november 12–13.) – Add meg magadnak, amire vágysz!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége jó alkalom lesz arra, hogy egyensúlyba hozd az életedet. A Rákokat most a jövőjük és a köré szőtt terveik foglalkoztatják, a Szüzek figyeljenek oda, mert egészségük bánhatja, ha túlzásba viszik a munkát, a Vízöntő pedig tanuljon meg nemet mondani. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a következő napokra! 

Titkos vágyad, hogy a hétvégét semmittevéssel tölthesd. Nem rossz ötlet, de valahol te is érzed, hogy ennek még nem most jön el az ideje. Megtalálnak az elmaradt otthoni tennivalók, a nem várt telefonhívások, egy üzenet – és megzavarhatják a nyugalmadat, méghozzá pozitív értelemben. A korábbi semmittevés utáni vágyad helyett egyre erősebben fogod érezni, hogy társaságba kívánkozol. Helyesen döntesz, ha engedsz ennek a csábításnak, ugyanis számodra profitáló kapcsolatokat alakíthatsz ki. Légy fogékony mások ötleteire, még akkor is, ha jelenleg eszed ágában sincs új dolgokba belekezdeni.

Ezen a hétvégén egy kicsit több realitásra van szükséged. Hagyd a rózsaszín felhőket másra, és hidd el, szombaton a valóság szebb lehet minden álomnál. Remek üzleti lehetőség közelébe kerülhetsz, ha elég szemfüles vagy. Arra vigyázz, hogy ügyesen kerüld el a túlzásokat. A gondolataidra figyelj, mert kreativitásod a tetőfokára hág, és ebből hosszú ideig töltekezhetsz, ötletelhetsz, megvalósíthatsz. Még egy feladatod lesz ezzel kapcsolatban: jól gondold meg, kiket avatsz be a terveidbe, kiknek mesélsz az elgondolásaidról – a legjobb lenne, ha megtartanád őket magadnak.

Békés, szeretetteljes hétvégére van kilátásod, amennyiben te is teszel ennek érdekében. Találd meg a módját, hogy apróbb szívességeket tehess másoknak, mosollyal, kedvességgel közelíts a téged körülvevők felé. Egy Ikreknek ez nem nagy feladat! Hamar viszonozni fogják figyelmességedet, kedvességedet, így a te várva várt nyugalmad, békességed is megérkezik. Eljött az ideje, hogy változtatni tudj a szemléletmódodon: ne te akard viszonozni mások pozitív érzelmeit, hanem megelőzve őket most te legyél az első, aki ad! Magad is meglepődsz majd, milyen gyorsan lendül egyensúlyba az adok-kapok mérlege.

Tegyél le minden terhet, hagyd magad mögött a hétköznapok kötelezettségeit, lazítsd el görcsös izmaidat, megérdemelsz egy fantáziadús, szabad hétvégét. Nincsenek gátló tényezők, gáncsoskodó személyek, kedvedre alakíthatod a programodat. Ne szabj határt a vágyaidnak, most gondolatban kicsit elrugaszkodhatsz a valóságtól! Merd elővenni legmerészebb álmaidat, ötletelj a megvalósításukon. Ez a hétvége hozzásegít a kreatív és használható megoldásokhoz, lehetővé teszi számodra, hogy más szempontok alapján, más szemüvegen keresztül, egészen más megvilágításban láthasd megoldandó feladataidat.

Nem semmi teljesítmény van mögötted, de meg is van az eredménye az elmúlt munkahetednek. Jogosan vágysz a hétvégén egy kis kikapcsolódásra, egy kis kényeztetésre. Megérdemled! Most az univerzum is támogatni fog ebben, már a szombat reggel is felhőtlen lesz a számodra, vágyaid beteljesülése megkezdődhet. Van azonban egy feltétele a dolgoknak: az energiák lehetővé teszik, hogy most minden problémás területet átgondolj, különös tekintettel emberi kapcsolataidra. Szánj rá egy kis időt, hogy csendben és nyugalomban elmélkedhess, és megtalálhasd a legcélravezetőbb megoldásokat.

Minden gondolatod tagadhatatlanul a hétvége körül forog. Eközben természetesen feledésbe merülnek a munkával, kötelezettségekkel járó feladatok. Lesznek olyanok, akik próbálnak figyelmeztetni, és a rideg valóság talajára kényszeríteni téged, de jogosan állsz majd ellen: neked is jár a hétvége, vele együtt pedig a kikapcsolódás. Mégpedig azért, hogy kipihenhesd magad, és újult erővel vághass bele hétfőn a következő heti feladatokba. Persze, azért apróbb ház körüli munkákat nyugodtan bevállalhatsz, ettől még nem fog a karikagyűrű leesni az ujjadról. Az viszont tagadhatatlan tény, hogy ha nem lazítasz rendszeresen, csak húzod az igát, az egészséged fogja kárát látni. Ezt ugye nem akarod?

Nagyon kellemes hétvége elé nézel, ennek előjeleit már pénteken is érezheted. Ezek a kellemetességek csak fokozódhatnak szombaton, mivel családod vagy barátaid sokat lendítenek ezeken a pozitív érzeteken. A hétvégi energiáknak köszönhetően környezetedtől rendkívül sok elismerés, szeretet áradhat feléd, ami jótékonyan befolyásolhatja közérzetedet, persze csak akkor, ha el is fogadod ezeket az érzelmeket. Beszélgess sokat szeretteiddel ezen a hétvégén, sütkérezz a feléd áradó pozitív érzelmeikben még akkor is, ha valamilyen elmenős programot terveztél. Mondd le gyorsan, otthon most jobb helyed lesz!

Dolgozni akarsz hétvégén? Ezt nem gondolhatod komolyan! A fényszögek azt jelzik, nincs különösebben nagy teher most rajtad, így aztán igazán kár lenne kifárasztanod magad ahelyett, hogy részese lennél egy felhőtlen, szorongás- és bűntudatmentes szórakozásnak. A munkád most nyugodtan várhat hétfő reggelig, de a családodat és a barátaidat nem biztos, hogy várakoztatnod kéne. Gondoltál már arra, hogy te az ő helyükben mit éreznél? Szerintem törődj velük ezen a hétvégén, behozva a korábbi lemaradásaidat. Így talán megúszod az amúgy jogos szemrehányásokat.

Amennyiben sikerül pénteken abbahagynod a munkát, hihetetlenül pozitív élményekben lehet részed. Hidd el, megéri! A Nyilasoknak nem nehéz a felhők fölé emelkedni, hagyd el te is az unalmas realitások talaját, engedd szárnyalni a fantáziádat! A magánéleted területén álmodj valami nagyot, mert az energiák szombaton hozzásegíthetnek egy olyan dolog elkezdéséhez, amelynek a végkifejlete a lehető legjobb lesz számodra. Barátaid és ismerőseid csak ámulnak majd, akkora meglepetés éri őket ezzel a dologgal kapcsolatban. A hétvégén sok kreatív gondolat kering majd a fejedben, némelyik hosszú távra kijelölheti útirányodat. Nem biztos, hogy jó ötlet lesz ezeket most megosztani környezeteddel.

Hiába vágysz ezen a hétvégén békességre, nyugalomra. Az égiek most másképpen döntöttek, mégpedig a hagyománytisztelő, konzervatív Baktól most valami váratlant, megdöbbentőt, formabontót várnak. Valljuk be, ez nagy feladat lesz tőled, de nem lehetetlen. Köss kompromisszumot magaddal: pihenj, lazíts, élvezd a csendet, utána kapd össze magad, és menj társaságba, beszélgess a barátaiddal, vagy bulizzatok egy kellemeset. Ne feledd, ezen a hétvégén az energiák kedvezően hatnak új ismeretségek, új kapcsolatok kötésére. Ráadásul ezekből a kapcsolatokból sokat nyerhetsz: légy nyitott minden újra, minden ötletre, ne mondj nemet, ha új ismerőseid esetleg közös vállalkozásba vonnának be téged.

Egész héten azt számolgattad, hányat kell még aludnod a hétvégéig. Annyira vártad, hogy már jó előre megtervezted a programodat, minden apró részletével együtt. Így már nem kell a szervezéssel bajlódnod, csak annyi a feladatod, hogy élvezd a hétvége minden percét. Szombat délelőtt becsúszhat némi ház körüli munka, otthoni teendő, amit nem végeztél el eddig a maga idejében. Gyorsan ess túl rajta, hogy a délután és a teljes vasárnap csak a tiéd lehessen. Ha családtagjaid közül valaki ezen a hétvégén igényt tartana rád, mondj bátran ellent, hivatkozz a már megszervezett programodra. Ez nem fog nehezedre esni, hiszen te Vízöntő vagy, akinek olykor fontos a függetlenség.

Te aztán igazán megérdemled a várva várt hétvégén a várva várt kikapcsolódást! Pihenés, csend helyett azonban több önként jelentkező is lesz, akik veled képzelték el hétvégi programjukat. Kettős jegy révén nehezen döntesz: szívesen pihennél egyedül, de őket sem akarod megsérteni visszautasításoddal. Gondold át jól, és olyan döntést próbálj hozni, amit nem bánsz meg vasárnap délutánra vagy hétfőre. Mérlegeld azt, hogy ha rájuk hallgatsz, és sok, nem annyira kedvedre való programon veszel részt, nem leszel-e fáradtabb hétfőn, mint mondjuk péntek délután voltál. Állj a sarkadra, és képviseld a számodra legmegfelelőbb álláspontot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.