asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami januárban nem sikerült, az most végre igen. Február hava számos izgalmas lehetőséget és találkozást tartogat, csak rajtad múlik, mivel élsz, hová mész, és miként döntesz. 

Annak ellenére, hogy zimankó van odakint, a kedved pedig eleinte nem épp a legjobb, a február során mégis megnyílnak előtted különféle lehetőségek, főleg anyagiakkal kapcsolatban. Remek, egyben kedvező ajánlatok sora olyan változásokat hozhat, amelyeket kihagyni egyenesen vétek lenne. Könnyen megeshet, hogy 12-e körül egy kiemelkedően jó ajánlatot kaphatsz, amilyenre hónapokig nem lesz újabb példa, ezért legalább gondold át! Régóta dédelgetett álmaid hirtelen közel kerülnek hozzád, és kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul éppen problémás pénzügyeidet is rendbe hozhatod. Ugye, lesz bátorságod igent mondani?

Kellően izgalmasra és mozgalmasra sikerült az évkezdet? Akkor február lehetőséget ad némi lazításra, persze nem túlzásokba esve. Jupiter segítségével érzelmek, munka és tanulás terén is jóval könnyebb hetek elé nézel, sok vágyad teljesülhet. A tavaly decemberben és idén januárban felgyülemlett feszültség jelentősen enyhül, ezáltal jobbnak látod a jövődet, és kevesebb akadályt vélsz átugorhatatlannak. Anyagiak terén is pozitív fordulatokra lehet számítani, új alapokat kezdhetsz építeni, ebben Merkúr segít neked. Közben ne feledkezz el a megérdemelt pihenésről sem, ezért használd ki a hétvégéket teljes egészében, akár barátaiddal, családoddal, kedveseddel eltöltve.

Az év legrövidebb hava a mostani, de te nézd a jó oldalát, használd ki minden pillanatát valamilyen különös és érdekes dolog megvalósítására. Ebben az is támogat, hogy egész február hava nagyszerű, fordulatokban bővelkedő heteket rejt, kiemelkedően jó időszak ez szellemi tudásod gyarapítására, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra. A sajátod mellett mások lelkének kutatására és megnyugtatására is érdemes energiát fordítanod. Az ösztönzés belülről fakad majd, és hasznodra válik, ha hallgatsz belső hangodra, mert a megérzésied most nem csapnak be. Fontos, hogy megértsd, az intuíciós képesség igenis ott van benned, de azt, hogy mennyire alkalmazod, már te döntöd el.

Február első harmada nem olyan időszak lesz, amelyre szívesen gondolsz később vissza. Gyakorta akadályokkal, számos banális és végtelenbe nyúló, vitás helyzetekkel tűzdelt, nehézkes, lelkileg leterhelő napok állnak előtted, folyamatosan azt érzed majd, hogy hátráltatva és akadályozva vagy, mindemellett sok vitába bonyolódsz. Meglehet, hogy átmenetileg egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról a hónap közepén, ám, ha kellően felkészülsz mindezen helyzetre és odafigyelsz magadra, akkor a kellemetlenségek nagy része elkerülhető lesz. Figyelj az anyagi javaidra, a hónap második felében ki leszel téve a becsapásnak, ugyanezen időben a közlekedésben is legyél körültekintőbb. Február utolsó napjai lenyugvást és sok mosolyt hoznak.

Február elején Szaturnusz mély gondolkodásra késztet, és arra sarkall, hogy azonnal módosíts néhány hibás elgondolást az életedben, mert a mindennapokat csak így tudod tartalmasabbá tenni. Ebben titkos segítőd, a Vénusz jótékony hatása lesz az, ami lendületbe hozza érzelmi életedet, és képes leszel megfontolt döntéseket hozni olyan ügyekben, amelyeket eddig a szőnyeg alá sepertél, vagy épp messzire kerültél a lehetséges kudarc miatt. Saját magadat helyezd fókuszba a hónap második felében, nemcsak az a fontos, hogy megfelelj az emberek elvárásainak, hanem az is, hogy megjutalmazd magadat a sok eredményért, amit leteszel az asztalra. Megérdemled a kényeztetést és a szeretetteljességet, amit a családodtól fogsz megkapni.

Az évindulás talán nem indult zökkenőmentesen, akadtak olyan napok, amikor csak egy helyben toporogtál, de február beköszöntével végre a változás is megérkezik. Jelentős fordulatokat hozhat ez a négyhetes időszak, olyan életterületeken is, ahol nem feltétlenül várnád. Anyagi és üzleti ügyeid a lehető legjobban alakulnak, ha egy picivel több időt és energiát szánsz a dolgaidra, meglepően jó eredményeket fogsz elérni. Tudatos változtatások bevezetésével sikereket zsebelhetsz be. Ez a kellemes helyzet feloldja végre a benned lévő feszültséget. Azzal sem lősz bakot, ha a szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hiszen az év elején még igencsak elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zársz.

Januárban nem érezted azt, hogy feltétlenül be kellene iktatnod életedbe a „változást” – ugyanakkor az élet nem hagyja, hogy megpihenj. Február hava fordulatot hoz, és minden porcikádban az újdonságok után fogsz vágyakozni, no és persze teszel is ezért. Januárban még megengedhetted magadnak azt a luxust, hogy a jó dolgokat halogasd, ám mostantól minden nap elvesztegetett idő, mert Jupiter hátszelet ad a sikerhez. Bármi is pattanjon ki a fejedből, akármin is módosíts – legyen az életmód-változtatás, esetleg fogyókúrába, böjtölésbe kezdenél, munkahelyváltásra szánnád el magad – tudd, kiváló időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor a Merkúr hajlamossá tehet arra, hogy több pénz költésére ösztönözzön. Ne hagyd magad, légy előrelátó és átgondolt!

Az elmúlt hetekben mindent megtettél azért, hogy ne kelljen a valósággal szembenézned, szinte jóleső érzés volt homokba dugni a fejed. Ám február havának energiái rákényszerítenek arra, hogy igenis vedd tudomásul, a napok telnek, az idő múlik, és minden perc veszteség, amelyet nem fordítasz a magad javára. Bizony, semmi sem marad a régi, minden módosul, hiába kapaszkodnál a múltba. Amennyiben nem alkalmazkodsz a változó körülményekhez, veszteséget fogsz elkönyvelni. Szaturnusz arra sarkall, hogy láss tisztán, hogy ne húzz függönyt a szemed elé, mozdulj ki a komfortzónádból. Kezdj valami egészen új dologba! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására február hava kiváló, és amibe most kezdesz, az siker hoz neked.

A sok megszokott rutinfeladatod mellett most kiemelten oda kell figyelned arra, hogy sokkal több megértést és toleranciát tanúsíts közvetlen környezeted iránt, legyen szó egy családtagról, barátról vagy éppen a kedvesedről. Ez a hónap sokaknak lesz nehéz és akadályokkal tarkított, ám mivel téged most egészen látványos módon elkerülnek a gondok, mások támaszává válhatsz. A többi emberen való segítés feltölt energiával, a jó érzés pedig kielégít, megnyugtatja a lelkedet. Február 25. és 28. között anyagi dolgaid kissé összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás nehezítheti életedet. Ha ez az otthonoddal kapcsolatos, akkor okosan sakkozd ki az elköltendő pénzösszeg mennyiségét, ha viszont ez egy kölcsön lenne, amelyre valaki igényt tartana, arra mondj bátran nemet!

Ne veszítsd el az önmagadba vetett hitet csak azért, mert a hónap első napjaiban sok kisebb vagy épp nagyobb problémával, netán furcsa akadályokkal kerülsz szembe. Egy pillanatra se gondolkodj a megfutamodás lehetőségén, állj a sarkadra, gondolkodj, logikusan és okosan tervezd meg a szükséges lépéseket, és arasd le a babérokat, hiszen simán képes vagy erre. Ezen helyzetek gyors és hathatós megoldásához akár a családodtól vagy barátaidtól is kérhetsz és kaphatsz segítséget, de jó tudnod azt, hogy olyan hatalmas energiatartalékokkal rendelkezel, hogy egyedül is boldogulni fogsz. A múltban szőnyeg alá sepert családi ügyekből előkerülhet néhány lezáratlan fejezet, de ehhez is kapsz kellő motivációt, így a rendezés garantált.

A hónap elején nem haladnak az ügyeid, minden döcög, a kérdéseidre késve kapsz válaszokat, mintha folyamatosan kettőt lépnél hátra, és csak egyet előre. Február első fele nem tartogat jelentős és érdemleges változást, de mint tudjuk, ami késik, az nem múlik. Legkésőbb 17-e után hirtelen minden egyszerre derűsebbnek és tisztábbnak fog tűnni, a felhők eltűnnek a fejed fölül, és könnyebben kivitelezhetők a mindennapi feladatok. Ha figyelsz, a környezeted sok újdonságot tud neked tanítani. Néhány dolgot meg kell változtatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet környezeteddel, és old meg a régóta húzódó nézeteltéréseket, javíttasd meg a hibás csapot, mosógépet, rakd rendbe a függő ügyeket.

Február elején feltétlenül fordítsd a magad javára Merkúr és Jupiter jótékony hatását, mert eredményesen intézheted karrierrel és anyagiakkal összefüggő ügyeidet, ha pedig van jogi jellegű vonulat az életedben, ott is hirtelen születhet egy remek megoldás vagy kompromisszum. Minden, ami eddig akadozott, döcögött, hirtelen megoldhatóvá válik. Ha kicsit nézelődsz a munkaerőpiacon, meglepetésként érhet, hogy komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra, kár lenne elsöpörni vagy legyinteni rá egyet! Új üzleti kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyekből komoly haszon válhat a későbbiekben – ez különösen a vállalkozással már rendelkező Halakat érinti. Ha most keresed a partnert életed további részéhez, annak megismerésére a hónap második fele alkalmas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.