asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreket váratlan jó hír rángatja ki a napi rutinból, az Oroszlánoknak azonban ideje lenne a régóta halogatott otthoni teendőket elvégezni. A Szüzek kellemes hétvége elé néznek, a Skorpióknak viszont egy kisebb akadály gördül az útjukba. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nem kell mindent túl komolyan venni és így kezelni, vagy bármitől azonnal pánikba esni, még ha elsőre valóban ijesztőnek néz is ki az adott ügy vagy körülmény. Lazíthatnál kicsit, főleg most, hisz az idegeid picit túlfeszültek januárban. Nehéz volt a munkakezdés, az év első hónapja, hát ideje pihenni. Ezt a hétvégét a lazulás jellemezze, hidd el, jót fog tenni, hogy nem munkára, vagy otthonod takarítgatására, ápolgatására szentelted! Légy szenvedélyes, vagy csinálj valami őrültséget.

Bika

Egy kellemetlen, lelkedet kissé megviselő helyzet szegheti átmenetileg a jókedvedet szombaton, amit csakis magadnak köszönhetsz. Ha most csak a rosszat látod meg, rejtve maradnak előtted az adott szituációban rejlő különleges lehetőségek, és szép pillanatoktól foszthatod meg magad, pedig bizony ebből is akadna épp elég. Melyik vonz a kettő közül? Nem akarhatod tudatosan a negatívat! Vasárnapra a Vénusz mosolyt csal az arcodra, amikor valakit az utadba sodor váratlanul.

Ikrek

Váratlan meglepetéssel, akár egy jó hírrel szolgálhat neked valaki, ami végre kirángat a szürke mindennapok monotonitásából, amikor mindig csak a munkával foglalkozol. Egy feladatod van csak ezen a hétvégén: átadni magad a barátaidnak vagy szeretett rokonaidnak, és hagyni, hogy minden menjen a maga útján úgy, ahogy a sors majd mutatja. Egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, ne tervezz semmit, hadd sodorjon az ár, és a legjobb dolog fog megtörténni veled.

Rák

Semmi nem indokolja, hogy el- vagy visszautasító, netán akár undok légy környezeteddel, különösen nem valamely szeretteddel. Esetleges sértettséged csak vélt állapot, ezért alaposan gondold végig a helyzetet elejétől kezdve, s ha tiszta lappal próbálsz indulni, akkor most észrevehetsz olyan apróságokat, amik eddig elkerülték a figyelmedet, vagy tudatosan nem foglalkoztál velük. Ha hibát fedezel fel másban, gondolj arra, benned is akad...

Oroszlán

A hétvégéd eleinte az otthoni teendők sokaságával fog telni, legtöbbjük régi elmaradás, halogatott ügy, s bizony nem tűrnek további várakoztatást. Lásd be, néhányuk már szinte hangosan jelzi esedékességét, hiszen már jó ideje igencsak hanyagolod a takarítást, a szortírozást, és hasonlókat... Szenteld ezt a hétvégét önmagadra és otthonod karbantartására! Ha bármi más programod volt, tedd át a jövő hétre, ez lesz a jó neked, még akkor is, ha ezt a horoszkóp olvasásának pillanatában nemtetszéssel fogadod.

Szűz

Kellemes hétvége vár rád, s ezt még egy rövid, s akár jelentősebb családi vita sem árnyékolhatja be. Ez utóbbin túlesel még szombat délelőtt, aztán megy minden ismét a normális kerékvágásba. Nem miattad robban ki a konfliktus, talán nincs is benne részed, ezért nem is kellene belefolynod, hacsak nem akarsz egy rossz pontot szerezni valakinél. Ha ezt teszed, s komolyan elhatárolod tőle magad, nem befolyásolja később a jókedvedet semmi. Vasárnap a békés pihenés lehetősége kerüljön fókuszba.

Mérleg

Meglepően jó lesz egész hétvégén a kedélyállapotod, a szerencse övezi utadat, bármerre is menj, ugyanis nagyon rugalmasan tudsz ezen a két napon igazodni mindenhez és mindenki igényéhez. Több programod is máshogy alakul a tervezetthez képest, de szerencsére abszolút pozitív értelemben. Számos dolgot át kell szervezned ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen a buli, a helyszín, vagy épp a társaság. Remekül fog minden haladni, sőt, még egy kis különleges kalandba is belekeveredhetsz.

Skorpió

Szombaton egy kisebb akadályt kell megugranod, de meg tudod oldani, hát vedd a fáradtságot, és ne told el a jövő hétre ezt az ügyet. Állhatatosságod, okos gondolataid, logikus terveid és reális életszemléleted segíteni fog a legjobb lépések megtételében, de csak akkor, ha teret adsz képességeidnek. Ha azonban elvakultan, kapkodva és érzelmektől túlfűtötten reagálsz a körülötted történő dologra, rontod a saját és mások kedélyállapotát. Kezelj mindent higgadtan.

Nyilas

A szombat már-már túl békésen és csendesen zajlik, otthonod rendezgetésével fogod tölteni a nappalt, az estét pedig érdemes lenne barátaiddal tervezned, házon kívül. Ám, ha egy vasárnapi összejövetelre az eredeti tervekkel ellentétben igent mondasz, akkor egy be nem tervezett kiadásba kényszerítheted magadat, ami nem fog jól jönni, főleg most, az újév első havának végén. Figyelj erre oda, és akkor nem okozol magadnak jelentős fejfájást.

Bak

Egy hozzád igencsak közelálló személy olyan érdekes információkat oszt meg veled, amin még te is meglepődsz, vissza is kérdezel majd, hogy jól értetted-e a részleteket. Lehet, hogy elsőre badarságnak tűnik az egész, de inkább maradj csendben, és ígérd meg, alaposan végiggondolod a hallottakat, melyek új utat nyithatnak meg előtted. Dönts belátásod szerint, s a végeredményt közöld csak. Ha kell, mondj rá bátran nemet, de csak ha tényleg átgondoltad.

Vízöntő

Jól teszed, ha picit lassítasz ezen a hétvégén, s fokozottan figyelj a közlekedés vagy a testmozgás minden mozzanatára. Akárhova is indulj, akárhonnan is érkezz meg, mindig légy körültekintő, a hirtelen mozdulatokat kifejezetten kerüld el. Így távol tarthatod magad mindenféle galibától, ami bizony most megeshet veled, és elég egy óvatlan pillanat... Odafigyeléssel, és tudatos lassítással viszont minden gondtól megóvhatod magadat, így vasárnap teljes békességben telhet.

Halak

Kiemelten fontos szempont lesz a hétvégén az, hogy a családtagjaid körében eltöltött idő, közös étkezés, beszélgetés során türelmes maradj és diplomatikus légy, bármilyen téma kerüljön felszínre. Ami még jobb, ha egyszerűen csak csendben vagy, s csupán megfigyelőként veszel részt a családi eszmecserékben. A véleményedet okosan és ne szúrósan add tovább, s ne folyj bele olyasmibe, aminek nem ismered a részleteit. Csak hallgasd őket bölcsen, s csakis szükség esetén válaszolj a kínos kérdésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.