június asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Bikáknak sürgősen el kell dönteniük, mit akarnak, és ezt közölniük is kell kedvesükkel, míg a páratlanok azt kapják majd, amire és akire titkon vágynak. A kapcsolatban élő Ikrek válaszút elé kerülnek, az egyedülállóak pedig végre megtalálhatják a nagy Ő-t. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: Szívügyek terén a feszültség nem kerüli el házatok táját. Ez a hatás csak június 14-e után enyhül. Kétségeid felerősödhetnek, s felteszed magadnak azt a kérdést, vajon menj vagy maradj... Jó hír, hogy kedvesed gyorsan reagál jeleidre, lépéseket tesz, s kielégíti a vágyaidat, pont úgy, ahogyan szeretnéd.
Páratlan: Maradj titokzatos, ne árulj el magadról sokat az első találkozás alkalmával. Menj randira, szingli buliba, vagy utazz el pár napra olyan helyre, ahol sok a hozzád hasonló párkereső. A fontos részleteket csak olyan személy előtt tárd fel, aki elnyeri bizalmadat. Hálózd be úgy, hogy azt észre se vegye.

Bika

Páros: A vonzalom lecsökkent mostanság? Kevés az idő és az egymásra szánt figyelem? Kétségek gyötörnek, netán féltékeny vagy? Sürgősen döntsd el, mit akarsz valójában, és ezt közöld kedveseddel. Neked is tenned kell a változásért, a fejlődésért. Töltsetek együtt sok időt, így közelebb kerülhetsz hozzá ismét.
Páratlan: Remek képességed a mosolygás, hát használd, bárhol légy, bárkivel találkozz. Önmagadat add, allűrök nélkül. Így azt fogod kapni, amire és akire titkon vágysz. Felejtsd el a mellébeszélést, az őszintétlenséget, legyél belevaló, egyszerre szexi, vadóc és visszafogott. Mindent bele!

Ikrek

Páros: Válaszút elé kerülsz, döntést kell hoznod, s ez jelentős befolyással lesz a közeli s távoli jövődre. Ne folytass struccpolitikát! Lásd be, jó vagy sem a jelenlegi kapcsolat, érdemes érte tenni vagy nem. A különválás vagy a további együttlét mellett sok-sok érv szól. A válasz benned van, mondd ki bátran!
Páratlan: a magányos Ikrek tábora egy fővel csökkenhet végre. Komoly fordulatot hoz ez a hónap, fura körülmények közt ismerkedhetsz meg valakivel, s Ő bizony mindent megtesz azért, hogy elhidd, lehet ő a Nagy Ő. Adj bele mindent, elsősorban 10-e és 27-e között, s a sikered garantált.

Rák

Páros: Érzelmi téren sok gubanc volt mostanság? Sebaj, talán épp ez segíti elő a pozitív változást. Van némi hiányérzeted, s pár megválaszolatlan kérdésed? Csökkent a lángolás, kevés a romantika? Mondd el partnerednek, mire vágysz, így bármin tud változtatni! Nem kell kétszer kérned, örömmel tesz a kedvedre.
Páratlan: az elmúlt időszakban sokszor voltál túlontúl leterhelt, így szinte jólesett az egyedüllét. Ez elfogadható érv volt, ám júniustól már nem lesz az. Ideje megmutatnod a vonzó oldaladat, menj társaságba, mondj igent minden meghívásra, mert biztos, hogy ismertlen terepen találod meg az igazit.

Oroszlán

Páros: béke honol a szívedben, ennek örülj! Persze bármikor adódhatnak apróbb nézeteltérések, ám ezek talán jót is tesznek a mindennapjaitoknak, szétzilálják a rutint, és érdekes döntéseket hoztok együtt. A függő kérdésekre megérkeznek a válaszok, s minden hiányzó puzzle darabka a helyére kerül.
Páratlan: Bár sokat tettél mostanság azért, hogy a szingliség előnyeit kiélvezd, ám most már tartsd szem előtt a páros élet mellett szóló érveket is. Ideje a magányt lecserélni valami másra... Ismerkedj, flörtölj, adj esélyt a szerelemnek. Anélkül is célpontja leszel valakinek, hogy azért te tudatosan tennél.

Szűz

Páros: a szerelmet, a romantikát megkapod kedvesedtől, még csak kérned sem kell. Mivel partnered örömmel teljesíti a kívánságaidat, ezért érdemes bátornak lenni, és átlépni az eddigi határokat. A bizalom működik köztetek. Az együtt töltött idő feltölt, s az elmúlt időszak problémáiért maximálisan kárpótol.
Páratlan: Különösebb erőlködés nélkül is vonzod magadhoz az érdeklődőket, sokak figyelmét felkelted. Akadnak olyanok, akik egyértelmű jelét adják annak, hogy rád vágynak. Vajon teret adsz a szerelemnek, vagy elzárkózol, s a szingliség mellett teszed le a voksodat? Dönts okosan!

Mérleg

Páros: Szerelmi háromszög lehetősége bukkan fel hirtelen a semmiből. Mindegy, hogy a kedvesedet környékezi meg valaki, netán téged, fura helyzet lesz. Zűrzavarosak lesznek a gondolataid, közben mégis eltűnődsz a helyzeten. Vajon ideje van a váltásnak?
Páratlan: Nagyon jót tenne neked az, ha kilépnél a megszokott közegedből. Adj teret önmagadnak. Ha ezt sikerül meglépned, akkor a szerelem is meg fog érkezni, meglepő gyorsasággal. Június 17-e után valaki alaposan felráz téged fásultságodból. Bátran bújj ki a csigaházadból.

Skorpió

Páros: Ezen hónap vegyes hatásai sok bonyodalmat okozhatnak, ugyanakkor mégis jó hír, hogy az irányítást a kezedben tudod tartani, s időben észreveszed, ha a hullámvasút alját súroljátok. Igyekezz különleges és békés körülményeket teremteni ahhoz, hogy együtt hozzatok okos döntéseket a jövőtökről.
Páratlan: Valaki eléd áll és nem tágít? Kimondja, mit akar? Ez zavar vagy felpörget? Bármit érezz, bátran mondd ki, érdekel-e a másik vagy sem. Ne húzd az időt. Ha Ő nem, hát jön majd valaki más, ugyanis június hava nagy fordulatot jelez. Ha beengeded életedbe Őt, biztosan boldoggá tesz!

Nyilas

Páros: Bekopogtathat életedbe egy régi szerelem, ám nem lehetsz szeleburdi! Nem engedhetsz teret a bizonytalanság és a meggondolatlanság érzésének. Légy okos és körültekintő! Könnyen megtörténhet, hogy csőbe húz. Egy háromszög kialakulására igen nagy júniusban az esély, ám a kockázat is jelentős.
Páratlan: Hol bujkál a Nagy Ő? Nagyon sokfelé jártál mostanság azért, hogy hátha összefutsz azzal, akit keresel. Sok praktikát kipróbáltál, de semmi nem vált be. Nos, ez a hónap fordulatot hozhat, csak légy spontán, Aki jön, annak add oda a szíved, s hidd el, nem kell félned a csalódástól.

Bak

Páros: Aktív leszel, s emellett nem megy el a kedvesed. Reakciója pozitív lesz, alkalmazkodik hozzád, oda megy veled, ahová invitálod. Lesz részed izgalomban, szenvedélyben, s az új élmények még inkább összekovácsolnak titeket. Hozd lendületbe a kapcsolatot, s új oldaladat megmutatva elkábítod ismét.
Páratlan: Lesz mód randira, flörtre, jó bulikra. Sokan kinyilvánítják feléd érdeklődésüket, ugyanakkor sok különféle udvarlóval találkozol, s észnél kell lenned, nem dőlhetsz be minden mézes madzagnak. Bár az egyéjszakás kalandok beleférhetnek most életedbe, azért keresd továbbra is az igazit.

Vízöntő

Páros: Érdekes, alkalmanként furcsa eseményeket jeleznek az égiek, azaz bármi megtörténhet. Légy ügyes, tartsd fenn kedvesed érdeklődését folyamatosan. A szenvedélyt ne űzd el, és a romantika is kapjon szerepet. Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz? Kérd és megkapod!
Páratlan: A rég vágyott változás most tényleg megadatik, annál hamarabb, minél gyorsabban kilépsz a megszokott komfortzónából. Az örömteli elköteleződés ideje lehet június számodra. Fedezz fel új helyeket, ismerj meg új embereket, mert bizony nagyon vár rád már valaki...

Halak

Páros: Meg tudod fogalmazni, mi nem jó vagy mi hiányzik? Romantika? Szenvedély? Szeretet? Bizalom? Vajon arra tudsz válaszolni, miként lehetne ezeket pótolni? Kezdeményezz beszélgetést, mondd ki, mire vágysz, mit akarsz tőle megkapni. Kedvesed reakciója pozitív lesz.
Páratlan: június remek pillanatokat ígér számodra. Sok különleges élményben lehet részed, ha igent mondasz a randi felkérésekre. Ugye lesz bátorságod elfogadni és belevágni az ismeretlenbe? Vonzó leszel sokak szemében, így nem csoda, ha sokan megkörnyékeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.