asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok számára az augusztus az előrelépés és fejlődés lehetőségének teljes tárházát tartogatja, nemcsak karrier, hanem szerelmi téren is. De a Skorpiók számára is élvezetes lesz ez a hónap: tele lesznek erővel, remek gondolatokkal, valamint hosszú távú tervekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Valami van a levegőben, nagy dolog készülődik, te és mások is egyfolytában tüsténkedtek, a változás megállíthatatlan és épp jókor jön! Sok mindent mondhatunk, de egyet biztosan nem, méghozzá, hogy egyhangúan telne el a nyár. Kosként bírod a meleget, ugyanakkor talán mégsem jutott túl sok időd az örömteli kikapcsolódásra, mégis a hónap első fele inkább arra alkalmas, hogy karrieredet tovább építsd, s új lehetőségeket kutass fel. Augusztus utolsó harmadában feltétlenül távolodj el a munkától, ne vegyél a válladra további terheket, hisz erőre lesz szükséged, ugyanis szerelem terén jelentős változások ígérkeznek. Amennyiben rászánod magadat tanulásra, bátran kötelezd el magadat tartósan.

Bika

Változatos és mozgalmas hetekre vágysz? Mindent megkapsz, hát ragadd is meg az adódó lehetőségeket. Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis meglepően sok elismerést kapsz környezetedtől, megbecsülik a munkádat és sokan hozzád fordulnak tanácsért. Megnő benned a vágy arra is, hogy pár dolgot megváltoztass a mindennapokban. Legyen szó anyagi kiadásokról, életmódról vagy új barátságok kötéséről. Tisztán fogod látni jelen helyzetedet, így remek döntéseket hozol. Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is változtass bátran, tologass bútorokat vagy renováld a lakást. Ideje, hogy megvalósítsd ötleteidet, régi vágyaidat, és persze lezárd a régóta függőben lévő ügyeket. Most komoly fejlődést érhetsz el a legkülönfélébb területeken.

Ikrek

A nyár derekán – vagyis a mozgalmas részén - túl vagy, így meglehet, hogy kissé kiégettnek érezheted magadat. Sebaj! Tudd, hogy a mélyben még vannak komoly tartalékok, remek ötletek, ezeket érdemes szabadon engedni, hátha valamelyik szárnyra kap. Általában nem jellemző rád, hogy kétségek övezné döntéseidet, ám augusztusban sokat vacillálsz, és külső segítségét kérsz ahhoz, hogy valaminek a végére pontot tégy. Hidd el, az nem baj, ha többször is elbizonytalanodsz és megtorpansz! Csak az lehet probléma, ha struccpolitikát folytatsz és nem keresel választ a függőben lévő kérdésekre. Vállald fel önmagadat, így nyerő helyzetbe kerülsz. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják, a hónap második fele nagyon kedvező ehhez.

Rák

Rád fér még egy kis pihenés, s ennek augusztus nagyon is kedvez. A nyár utolsó meleg havában mindenképp találj alkalmat és módot egy teljes körű kikapcsolódáshoz, bulihoz, és emberi kapcsolataid javításához! Ne keress kifogásokat, hisz sokat számít, hogy megújulj és feltöltődj. Mindenképpen szükséged lenne arra, hogy élvezd az életet és eljuss valahová, ahová régóta vágysz. Engedd szabadon a fantáziádat és tégy jót önmagaddal! Amennyiben hódítani lenne kedved, hát ne fogd vissza magadat! Ha még keresed a Nagy Őt, biztos, hogy váratlanul rád talál a szerelem. A párkapcsolatban élő Rákokra is izgalmas napok várnak, sok pozitív fordulattal, sőt, akár a tartós elkötelezettség lehetőségével.

Oroszlán

A meleg idő téged éltet, feltölt, mosolyra késztet, megmutathatod a nagyvilágnak sokoldalúságodat, szabadjára eresztheted remek terveidet, és akad a környezetedben olyan ember, aki támogat a megvalósításban. Kreativitásodat és rugalmasságodat használd bátran, így pedig sok elismerésben lehet részed. Mondj igent mindenre, ne félj felfedezni egy ismeretlen utat, mert ez tartogat számodra komoly lehetőségeket. Nem utolsó sorban anyagiak tekintetében is pozitív irányú változások vannak kilátásban, úgyhogy ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot vagy másodállás lehetőségét. Augusztus hava magában hordozza az előrelépés és fejlődés lehetőségének teljes tárházát, s nemcsak karrier, hanem szerelmi téren is.

Szűz

Augusztus legelején kellemetlen égi hatások nehezítik majd az életedet, ám Te egy két lábbal a földön járó Szűz vagy, aki megbirkózik mindenféle helyzettel, esetleges problémával. Váratlan konfliktushelyzetekbe bonyolódhatsz, ám kellő tudatossággal és toleranciával végül mindent rendezel. Határozottságodnak köszönhetően a különféle nehézségeken hamar túllépsz, így a hónap második felében helyezd a fókuszt szeptemberi terveid összegzésére, valamint a másokkal megvalósítható összefogásra. Komoly és hosszú távra előremutató döntéseket is meg kell hoznod, semmit ne hamarkodj el! Kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy kipihend magadat, és sok időt tölts családoddal, barátaiddal.

Mérleg

Augusztus első napjaiban egy lelki gubancot okozó égi konstelláció okozhat feszültséget. Ezt egyedül nehezen, családdal vagy barátokkal közösen viszont gyorsan megoldhatod, így ne félj segítséget vagy iránymutatást kérni másoktól. Némi morgolódás, harag, ellenállás lesz benned, amikor valaki a szemedre vet egy régi ügyet, ám igyekezz megértő lenni, és mindent több szemszögből megközelíteni. Átmenetileg nagyon makaccsá válhatsz, egyáltalán nem akarsz másokra hallgatni - az önfejűség nem jó tanácsadó. Nyár lévén sürgősen keress időt a pihenésre, szabadidődet viszont olyanokkal töltsd, akik örömöt adnak neked, emellett semmit nem vesznek el tőled, kizárólag adnak! A hónap vége nyugalmasabbnak ígérkezik.

Skorpió

Nap napot követve jó a kedélyállapotod, tele vagy erővel, remek gondolatokkal, valamint hosszú távú tervekkel. A továbbra is tomboló kánikula téged feltölt, inspirál, és jó tanácsadója leszel más embereknek. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat, döntéseidet és hozzásegíthetnek új emberi kapcsolatok kialakításához. Óriási eltökéltség és akaraterő jellemez augusztus folyamán, merj új dolgokba kezdeni, a sikered garantált. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel kápráztatod el a környezetedet, feljebb léphetsz a ranglétrán vagy rálelsz egy olyan iskolára, ami épp a te igényeidnek megfelelő kurzust kínál. Szerelemben ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad, hagyd magad meghódítani!

Nyilas

Új dolgokra vágysz, kimozdulnál a megszokott közegedből? Változás után áhítozol? Nos, minden adott vágyaid beteljesüléséhez! Nincs semmi különös ebben a helyzetben, ráadásul augusztus folyamán mozgásigényed és kalandvágyad megnő, és környezeted is támogatja ambícióidat - legyen szó új munkalehetőségről, tanulmányok megkezdéséről, vagy akár egy új szerelemről. Örömteli időszak vár rád, végre Fortuna nem fukarkodik, a jó eredmények garantáltak. Munkahelyi teljesítményed megnő, anyagi helyzeted váratlanul sokat javulhat. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat az előre lépésben.

Bak

Igen vegyes hatások jellemzik az augusztusi heteket, meglehetősen intenzív időszakot élsz meg, melyben lesz dráma és boldogság egyaránt. Valójában az dönti el, hogy jó vagy rossz élményekben lesz-e részed, hogy elfogadod, ami veled történik, netán hajlandó vagy szembemenni másokkal és az ő elvárásaikkal. Egyetlen percre se keseredj el, ha apróbb bosszúságok érnek, hisz ezekből is okulhatsz. Tekints mindenre tapasztalati lehetőségként, a fejlődésnek most ez az ára. Bár folyamatosan tele leszel energiával, mégis könnyen szétszórttá válsz, így, ha nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne, akkor kevés jó eredményt tudsz majd felmutatni. Augusztus alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt megvalósíts, s újra teret engedj fantáziádnak.

Vízöntő

Augusztus hónapja teljen úgy, ahogy az számodra kedvező. Ha szabadságra mennél és kikapcsolnád a telefonodat – hát tedd meg ezt bátran! Ha aktív maradnál, annak is meglesz az eredménye. Kiváló időszak vár rád, több kedvező lehetőség is keresztezi majd utadat, élj az alkalommal, hisz régóta vártad már ezt a fordulópontot. Itt van, lépj ki a megszokott közegedből és csinálj szokatlan dolgokat, old meg a feladatokat másképp, mint eddig tetted. Hozz drasztikus döntéseket, változtass mindennapjaidon, ismerkedj új emberekkel, merj ismeretlen útra lépni. Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán, költözésen, tanulmányok megkezdésén töröd a fejedet, legyél elég bátor megtenni az ezekhez szükséges lépéseket.

Halak

Augusztus első napjaiban pár kellemetlen élethelyzet lombozhat le, régi problémák kerülhetnek terítékre, melyek megoldása és lezárása szükségszerűvé válik. Az időhúzás és a tudatos struccpolitika felesleges. Ha ismét csak legyintesz egy jó nagyot, később még nagyobb terhet kell cipelned – tényleg ezt akarod? 22-e után viszont sokkal szerencsésebbé válik a helyzeted, és hivatás, valamint szerelem területén is izgalmas fordulatok várnak rád. Különösen a szerelmet még keresők Halacskákra várnak remek lehetőségek, nem várt helyeken és nem várt pillanatokban jöhet valaki, aki alaposan átformálja a gondolatokat... Minden adott a sikerhez, hát tégy is a jó eredményekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.