Hétvégi horoszkóp (január 26–27.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek hétvégéje örömteli hangulatban telik, a Rákokat pedig béke és nyugalom fogja körülvenni. A Vízöntőknek váratlan örömben lesz részük, csak hagyják magukat sodortatni az árral. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hétvégéd egy része rámegy az otthoni teendők sokaságának elvégzésére, ugyanakkor nem fogod bánni, mert találhatsz pár elveszettnek hitt tárgyat, vagy épp a tervezett tavaszi lomtalanítás egy részét már idejekorán elvégzed. Ha vannak lezáratlan anyagi és hivatalos ügyeid, azokkal foglalkozz annyira, hogy megtervezed a következő lépéseket, és a jövő héten aktívan tedd a dolgodat. Szánd ezt a hétvégét önmagadra és otthonod karbantartására, mindkettőnek jól fog esni a törődés! A házon kívüli programok se maradjanak el, de találd meg az arany középutat!

Bika

Kellemes hétvége vár rád, jó helyeket jársz be, élvezni fogod más emberek társaságát – a beszélgetéseket, emelkedett eszmecseréket. Amennyiben belefutsz egy vitás helyzetbe, még az sem tudja elvenni a kedvedet semmitől. Ha lesz is ilyen, azon még szombat délelőtt túl leszel, aztán megy minden, mint a karikacsapás. Nem miattad alakul ki a konfliktus, nincs is benne részed, ezért nem is kellene belefolynod... Jobb a békesség, igaz? Vasárnap a pihenés kerüljön fókuszba, a lehető legkevesebb energiát pazarold el, hogy teljes erőbedobással kezdődhessen a jövő hét.

Ikrek

Örömteli hangulatban telik ez a hétvége, a szerencse és az öröm kíséri utadat, bármerre is járj, akármerre sodorjon az élet. Nagyon rugalmasan tudsz ezen a hétvégén igazodni minden helyzethez és a jól ismert embereken túl akár idegenekhez is. Több programod teljesen másképp alakul, mint azt eredetileg tervezted, de szerencsére pozitív végeredménnyel. Számos dolgot át kell szervezned ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen a közösen töltött idő, a helyszín vagy a társaság. Remekül fog minden menni, sőt, szingliként akár egy vad kalandba is belekeveredhetsz.

Rák

Szombaton egy kisebb akadályt kell leküzdened, ám tudnod kell, megéri foglalkozni az üggyel – halogatás helyett! Fontos tapasztalat birtokába juthatsz az ekkor zajló folyamatok által. Vedd a fáradságot, és ne told el a jövő hétre az ügy intézését, ráadásul magánjellegű a téma. Állhatatosságod, logikus gondolkodásmódod és reális életszemléleted irányt mutat a cél felé, így a korrekt lépések megtételét semmi sem akadályozza. Adj teret a fantáziádnak, ötvözd jó kommunikációval, és mindent rendezni tudsz. Vasárnap a béke és a nyugalom vesz körbe, mosolyogj sokat, viszont pénzügyekkel kapcsolatban ne hozz fontos döntéseket.

Oroszlán

A szombat már-már zavarba ejtően csendes és békés lesz, semmi és senki nem fog és nem is igazán akar kizökkenteni ebből az állapotból. Otthonod rendezgetése, bútorok tologatása, mosás, vasalás... épp ilyen tevékenységeknek kedvez ez a nap. Végül is te döntesz, ezt teszed vagy más terveidet váltod valóra. Az estét töltsd társaságban, érdemes barátaiddal tervezni valamilyen programot. Ha viszont egy vasárnapi összejövetelre igent mondasz, akkor egy be nem tervezett kiadásba kényszeríted magad, ami nem fog jól jönni, főleg most, az új év első havának végén.

Szűz

Egy hozzád közelálló személy izgalmas hírrel rukkol elő, mely remek lehetőséget rejt magában, és alaposan meg is lep a helyzet komolysága. Még vissza is kérdezel majd, hogy jól értetted-e a hallottakat. Talán elsőre badarságnak fog tűnni az információ, aminek a birtokába jutsz, de inkább maradj csendbe, és ígérd meg, alaposan végiggondolod a hallottakat, mert bőven rejt számodra fejlődési, növekedési, gyarapodási lehetőséget. Ezek után pedig tartsd be az ígéretedet, dönts belátásod szerint. Csak akkor mondj nemet, ha tőled nagyon távol áll a téma. Egyébként légy bátor!

Mérleg

Jól teszed, ha ezen a hétvégén nagyon figyelsz önmagadra, a belső hangod üzeneteire és csak másodsorban a környezetedben zajló változásokra. Fontos, hogy közlekedés vagy bármilyen testmozgás során ne légy szeleburdi, ne kapkodj, nézd meg, hová lépsz, mert a figyelmetlenség könnyen bajhoz vezethet. Akárhova is menj, akárhonnan is jöjj, mindig légy körültekintő, a hirtelen mozdulatoktól tartsd távol magadat. Ha a lassan járj, tovább érsz elvét követed, akkor mindenhová biztonságban elérsz. Vasárnap ez a kellemetlen hatás tovatűnik. Fontos lenne, hogy találkozz emberekkel, sok érdekes információt hallhatsz.

Skorpió

Egész hétvégén lényeges lesz, hogy fenntartsd a békét- A családtagjaid vagy barátaid körében eltöltött idő, a közös étkezés vagy beszélgetés során légy diplomatikus mindenkivel, hallgasd végig a mondandójukat. Az egyenlő bánásmód fontos, így nem érezheti senki, hogy vele nem törődsz megfelelően. Erre figyelj nagyon tudatosan! Ami még jobb, ha egyszerűen csak csendben maradsz, és csupán megfigyelőként veszel részt a különféle eszmecserékben – ez a benned megbúvó bölcsesség mutatója. Ne nyilváníts úgy véleményt, hogy az túl ironikus vagy kritikus hatású legyen, és ne folyj bele olyasmibe, aminek nem ismered a részleteit.

Nyilas

Ezen a két napon légy laza, könnyed és bátran használd a humorodat. Ne vegyél semmit komolyan, sőt, épp te lehetsz az, aki feloldja a kínos vagy kellemetlen helyzeteket valami üdítő megjegyzéssel. Amennyiben rossz hír érkezik, ne ess pánikba, akkor se, ha elsőre valóban ijesztőnek néz ki a helyzet. Az év első hónapjának utolsó hétvégéjén muszáj lesz pihenned úgy, ahogy az számodra örömteli és tartalmas. Lehetőség szerint a teljes lazulás jellemezze lépteidet, olyan programokat válassz, amelyek nem megterhelők. Nem fogod megbánni, hogy nem munkára vagy otthonod ápolgatására szánod a drága idődet.

Bak

Egy kellemetlen helyzet kedvedet szegheti szombaton, de ne csüggedj, hisz minden múlandó! Lásd be, a kialakult szituációt főként magadnak köszönheted, ám van választási lehetőséged. Ha átmenetileg csak a rosszat látod, rejtve maradnak előtted az adott helyzetben rejlő komoly változási lehetőségek, így pedig szép pillanatoktól foszthatod meg magadat. Bakként csakis a jót akarhatod magadnak! Vasárnapra az égiek tisztánlátást biztosítanak számodra, és egy hirtelen fordulattal mindenből a legjobbat akarod majd kihozni. Egy érdekes találkozásra is számíthatsz, szingliként akár a szikra is lángra kaphat...

Vízöntő

Váratlan meglepetésben lehet részed ezen a hétvégén, hagyd magad sodortatni az árral. Meglehet, hogy nem lesz óriási hatással rád az, ami történik, ám az biztos, hogy az egyhangúságot gyorsan megszünteti. A munkát vagy a tanulást mindenképpen tedd félre erre a két napra, szellőztesd ki a fejedet, hagyd szárnyalni a gondolataidat. Egy tennivalód akad csak: add át magadat szeretteid ölelésének, kedveskedésének vagy a neked szervezett programoknak, és egyszerűen csak élvezd, hogy sodor az ár jobbnál jobb helyekre. Minden épp úgy lesz jó, ahogy alakul!

Halak

Semmi nem indokolja, hogy visszautasító légy környezeteddel szemben, különösen nem olyasvalakivel, aki rá sem szolgált erre. Úgy érzed, jogosan orrolsz rá? Esetleges sértettséged óriási eséllyel csak vélt állapot, egy félresiklott mondat, egy helytelenül értelmezett élethelyzet, ezért gondold végig az egész ügyet elejétől kezdve, és ha tiszta lappal próbálsz indulni, akkor most a Merkúr segít abban, hogy meglásd a lényeget, és helyrehozd, ami kisiklott. Mindig kettőn áll a vásár és bizony fontos, hogy szent legyen a béke vasárnap estére!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.