asztrológia havi horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Bikák számos esélyt kapnak a szerelem megélésére, végül akár meg is nyerhetik a főnyereményt. Itt az ideje, hogy a páros Ikrek bedobják magukat: bátran kezdeményezzenek, az egyedülállóknak pedig szenvedélyessé válhatnak a mindennapjaik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: egészen fura érzelmek töltik fel a lelkedet márciusban, eleinte talán kicsit meg is rémiszt az, mennyire erőteljes a kedvesed és közted a vonzódás. A tavaszkezdet épp így hoz neked örömöt, hagyd magad sodortatni az árral! Vedd észre, hogy minden rendben van!
Páratlan: az elmúlt két hónapban jóval több energiát fektettél a munkádba, mint a szívügyeid rendezésébe. Ezen sürgősen változtatnod kell! Fedezz fel új helyeket, próbáld ki a vakrandi lehetőségét, kalandozz egy kicsit, ismerkedj, flörtölj – másképp, mint eddig bármikor.

Bika

Páros: kapcsolatod jól alakul, örömteli pillanatokat ígér március hava, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyelmű lehetsz. Bátran erőltesd meg magadat egy kicsit, hozz áldozatot a szerelemért. Lepd meg kedvesedet apróságokkal, őszinte szeretettel, odaadó figyelemmel.
Páratlan: számos esélyt kapsz a szerelem megélésére, így flörtökre, randikra is. Akkor is mondj igent minden meghívásra, ha első látásra nem a zsánered környékez meg. Ha belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokra is rábólinthatsz, és végül akár megnyerheted a főnyereményt is.

Ikrek

Páros: március első fele meglepően csendes lesz, csak 13-a után várható nagyobb izgalom és mozgalmasság. Ajánlott lendületet és érzelmeket vinni a kapcsolatotokba, ez a te feladatod! Dobd be magadat és néhány új trükköt, kezdeményezz bátran! A szex legyen formabontó!
Páratlan: az elmúlt két hónapban elsősorban munkával és tanulással töltötted az idődet, ám ezen márciusban módosítani kell. Itt az idő a szerelemre, randikra és flörtre. Az asztrológiai újév időszaka remek körülményeket biztosít számodra, hogy szenvedélyessé váljanak a mindennapok.

Rák

Páros: lendületesen kezdődik a tavasz, ám a munka és tanulás mellett ne feledkezz meg a kedvesedről! Neki ugyanúgy jár a figyelem és a szeretet. Ajánlott egy mélyen szántó beszélgetést kezdeményezni, így mindketten feltárhatjátok rejtett vágyaitokat. Csak bátran!
Páratlan: egyenesen zavarni fog, milyen sokan legyeskednek márciusban körülötted. Hiába próbálsz mindenkit elhessegetni, ezt néhányan figyelmen kívül hagyják. Egyvalaki viszont nagyon fog vonzani, és látványos jelét adja érdeklődésének, hát nyisd ki a szívedet.

Oroszlán

Páros: sok örömteli pillanatban lesz részed, élvezd az életet. Ha adódik pár feszült helyzet, abból is a tanulságot vond le morgolódás helyett. Összességében jól alakul a tavaszkezdet, szeretetet és figyelmet kapsz kedvesedtől, valamint egy remek ajánlatot...
Páratlan: a magány szót végleg töröld ki a szótáradból, jár neked az öröm és a szenvedély. Lépj ki a szerelem színpadára! Egyértelműen add tudtára a környezetedben megforduló embereknek, mire vágysz, és meglepő gyorsasággal kapsz igényeidre megfelelő válaszokat!

Szűz

Páros: a Vénusz energiát és erőt biztosít ahhoz, hogy március folyamán maximálisan magadra vond kedvesed érdeklődését, így pedig több szenvedélyt vigyél a mindennapjaitokba. Ám meglehet, hogy egy idegen is bekopogtat a szíved ajtaján, és felkelti az érdeklődésedet...
Páratlan: randi és flört után áhítozol? Akkor mozdulj ki a komfortzónádból, fedezz fel új helyeket, ismeretlen társaságokat, így lesz mód az ismerkedésre. Márciusban furcsa helyekre jutsz el, érdekes személyek vesznek körbe, és rájössz, hogy a külső helyett jóval fontosabbak a belső tulajdonságok.

Mérleg

Páros: szívügyeid jól alakulnak, és ez remek hír számodra. Feszült helyzetekre kevés az esély, szenvedélyre viszont minden körülmény adott. Adj teret a testiségnek, vess be új praktikákat, fedezd fel az ismeretlen oldalát kedvesednek. Merüljetek el alaposan egymásban.
Páratlan: nem vagy magányra kárhoztatva, Mérlegként végképp nem. Neked is jár a szerelem, a szenvedély, a csoda! Nyisd ki a szívedet, tégy a változásért, ismerkedj, és ezen lépéseid nem maradnak viszonzatlanul. Engedj teret fura, szokatlan udvarlóknak, így meglepetés érhet.

Skorpió

Páros: igencsak megleped kedvesedet azzal, hogy tüzes és szenvedélyes leszel, így egészen új oldaladat ismerheti meg közelebbről. Ismeretlen formáit keresed a szerelemnek és a testiségnek? Akkor ne futamodj meg, ha flörtölni akarnak veled. Szerelmi háromszög? Kialakulhat...
Páratlan: elképesztően vonzó leszel, a kisugárzásod mindenkire hat, olyanokra is, akik eddig elsétáltak melletted akár nap mint nap. Nehéz lesz ellenállni a bájadnak. Akár egy-egy kaland is befér az estéidbe, ám ha elhatározod, hogy a megfelelő prédára vadászol, viselkedj annak megfelelően.

Nyilas

Páros: azonnal tenned kell a kapcsolatod harmóniájának meg- és fenntartásáért. Áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesedet elkápráztasd nap mint nap. A figyelmét magadra tudod vonni, csábítsd el, vesd be bájaidat, és értesd meg vele, hogy bízhat benned!
Páratlan: némi izgalom minden napodba beférkőzik, hát élvezd bátran a felhajtást és figyelmet, ami körbevesz. Sokan csapják majd neked a szelet, vonzó emberek közelednek feléd, adj alkalmat mindenkinek egy randira, flörtre, így fogsz tudni okosan dönteni.

Bak

Páros: békés, örömteli időszak áll előtted, apró változtatásokra van csak szükség ahhoz, hogy kedvesed még jobban érezze magát melletted. Vonzani fog minden, ami könnyed és szép, most nem vágysz túlzásokra, csak a kedvesedre, összebújásra, pár kedves szóra...
Páratlan: a szingliség ideje leáldozott. Más szelek kezdenek fújni márciusban, két ember is nyilvánvaló jelét adja érdeklődésének. Dönts az elkötelezettség mellett! Randizz mindenkivel, így könnyű lesz jól döntened. Hagyd, hogy figyeljenek rád, udvaroljanak, elcsábítsanak.

Vízöntő

Páros: a Vénusz segíti gondolataid elcsendesítését, a saját és a kedvesed vágyainak megértését és elfogadását, így az érzelmek kiegyensúlyozódnak, és mindkét fél kompromisszumkész lesz. Állapodjatok meg a következő időszak eseményeiben, tisztázzátok, ki és mit akar a másiktól.
Páratlan: a tavasz első szellői változásra késztetnek, formálsz a külsődön, többet mosolyogsz, és ezek a hatások bizony nem maradnak viszonzatlanul. Váratlanul olyasvalakiben véled felfedezni életed szerelmét, aki már nagyon régóta körülötted van, ám a szikra eddig nem pattant ki közöttetek. Nyílj ki, fogadd be a világ felől érkező impulzusokat, és nyert ügyed van!

Halak

Páros: maradj toleráns, és légy kitartó! Kedvesed megérdemel még egy esélyt, ha a bizalmad megingott vele kapcsolatban. Ezen folyamatok alapja a jó kommunikáció, a Merkúr pedig a segítségedre siet. Légy őszinte, mondd ki, mi bánt, hogy közösen megoldjátok a problémákat.
Páratlan: szívügyek terén bonyodalmak adódhatnak, nehezen döntesz arról, hogy beadd-e a derekadat vagy elutasítsd a hozzád közeledő embert. Egy, a régmúltból érkező ember is felbukkanhat az életedben, úgyhogy esélyből akad bőven, de a döntés a te kezedben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.